Motivul pentru care prințul Harry s-a „îndepărtat” de Meghan Markle: „E disperat să fie luat în serios!”

Prințul Harry a bifat mai multe călătorii în ultima perioadă, iar acum s-a aflat care este motivul pentru care Meghan Markle nu l-a însoțit.

Potrivit unor surse, ducele de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a călătorit la New Yokr, în Londra și Africa de Sud, în ultimele săptămâni, iar motivul pentru care soția da, Meghan Markle, nu l-a însoțit a fost pentru că acesta „își dorește spațiu” și „este disperat să fie luat în serios”.

Citește și: Prințul Harry a vrut să părăsească Familia Regala cu ani înainte de a o cunoaște pe Meghan Markle. Cine l-a convins să rămână?

De când s-a mutat în Statele Unite ale Americii, ducele de Sussex a fost însoțit mereu de Meghan Markle la evenimentele la care lua parte. În ultimele săptămâni, însă, lucrurile s-au schimbat, acesta călătorind singur, ceea ce a stârnit numeroase comentarii printre fani.

Prințul Harry/ Profimedia

„Cu siguranță pare că își îmbunătățește jocul pentru a-și consolida poziția ca jucător serios pe scena internațională. Întotdeauna a fost disperat să fie luat în serios, iar oamenii pe care îi cunosc spun că acea cădere din grație l-a afectat cu adevărat”, dezvăluia o sursă apropiată, potrivit Mirror. 

Citește și: Porecla pe care a avut-o prințul Harry când studia la Eton. Colegii știau de hobby-urile controversate pe care le avea în timpul liber

„Este surprinzător că a mers în Lesotho fără Meghan. Poate există un motiv bun pentru care ea nu poate să plece de lângă copii, dar ea nu a fost niciodată în Lesotho și asta mă surprinde – este ca o a doua casă pentru Harry. A mers prima dată acolo ca adolescent, iar familia regală de acolo este ca a doua sa familie”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Cum ar putea să-și reia prințul Harry angajamentele regale

Despre ideea că prințul Harry și-ar dori să-și reia angajamentele regale s-a vorbit mult în ultimele luni, iar acum ies la iveală noi detalii despre condițiile impuse de partenerul de viață al lui Meghan Markle.

Conform unor surse apropiate ducelui de Sussex nu își va relua angajamentele regale decât dacă William îi va cere scuze. Totodată, el își dorește ca tatăl lui, regele Charles, să-i ceară acest lucru și vrea să-i promită că va beneficia de întreaga susținere a celorlalți membri regali.

De asemenea, sursele respective precizează că ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, este mulțumit de hotărârea pe care a luat-o în 2020, când a renunțat la angajamentele regale, însă ar fi deschis în a-și relua un rol temporar, pentru a veni în sprijinul tatălui său, dacă familia regală i-ar cere acest lucru.

Citește și: Prințesa Diana și-ar fi prezis moartea. Ce i-ar fi mărturisit avocatului ei cu doi ani înainte de teribilul accident din Paris

Aceste informații au apărut la scurt timp după ce jurnaliștii de la „Mail on Sunday” au dezvăluit săptămâna trecută că ducele de Sussex s-a îndepărtat de „publiciștii săi de la Hollywood” și le-a trimis mesaje unor foști confidenți din Anglia, în speranța de a găsi o modalitate de a reveni la angajamentele publice.

Totuși, sursele au subliniat că Harry și Meghan, care și-au petrecut ultimii patru ani trăind în California cu cei doi copii ai lor, nu caută o revenire permanentă.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.