Monica Bîrlădeanu, nuntă la palat cu medicul Valeriu Gheorghiță. O mireasă încântătoare, un mire mândru și invitați unul și unul

În weekend s-a strigat adunarea printre vedetele de pe plaiurile dâmbovițene. Două nunți au fost "de vină" pentru că s-a dansat de sâmbătă seară până a doua zi în zori. Dacă la nunta Lorei și a lui Ionuț Ghenu au fost invitați o mulțime de oameni din muzica românească, la cea a Monicăi Bîrlădeanu și a medicului Valeriu Gheorghiță au fost multe actrițe și vedete tv.

Monica Bîrlădeanu a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată. La aproape 46 de ani, vârstă pe care o va împlini în decembrie, superba actriță a devenit soția lui Valeriu Gheorghiță (42 de ani), medicul care s-a ocupat de coordonarea campaniei de vaccinare contra Covid-19. Cei doi au făcut nuntă la Palatul Snagov și evenimentul a fost învăluit în discreție până în ultima clipă.

Dacă de relația lor s-a aflat în vara lui 2023, pentru nuntă a fost nevoie de 9 luni de planificare, după cum a mărturisit chiar cea care s-a ocupat de eveniment, semn că iubirea celor doi s-a legat repede.

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță. / Foto: Instagram

Citește și: Bobby Păunescu, despre relația de 10 ani cu Monica Bîrlădeanu: “Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe”

Invitați din lumea mondenă, medici și afaceriști, meniu de cinci stele și un decor alb pur

Invitații aleși pe sprânceană nu au plecat cu mâna goală. Parfumuri și lumânări parfumate le-au fost oferite ca mulțumire pentru că le-au fost alături mirilor. Andreea Marin, Dana Rogoz, Gina Pistol, Andreea Raicu, Elvira Deatcu, Teodora Tompea, Geanina Ilieș și Adelina Pestrițu sunt doar câteva dintre vedetele care i-au fost alături Monicăi în ziua cea mare. Bineînțeles, n-au lipsit nici colegi de breaslă dintre ai lui Valeriu și nici câțiva oameni de afaceri. Cu toții s-au distrat într-un loc superb, decorat ca-n basme, numai cu flori și lumânări albe, și sfeșnice transparente. Mirii au deschis petrecerea cu primul lor dans în calitate de soț și soție. Au ales "The Second Waltz" și, neluându-și privirea unul de la celălalt, au dansat zâmbitori sub privirile admirative ale celor care se strânseseră cerc în jurul ringului.

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță. / Foto: Instagram

Meniul a fost și el unul cu preparate și băuturi fine. Nu au lipsit sarmalele, dar nici pulpa de rață, sturionul sau medalionul de porc, icrele roșii și negre sau somonul. Piesa de rezistență a fost tortul alb complet, în patru etaje și decorat cu flori, pe care Monica și Valeriu l-au tăiat împreună.

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță. / Foto: Instagram

Monica Bîrlădeanu a avut două rochii de mireasă. Și Valeriu Gheorghiță și-a schimbat costumul la petrecere

Citește și: Monica Bîrlădeanu, așa cum fanii nu au mai văzut-o de ani buni. Bruneta a pozat senzual, în costum de baie, în vacanța în Grecia

Monica Bîrlădeanu, superbă în rochie de mireasă. / Foto: Facebook

Mireasa a arătat divin în cele două rochii făcute pe comandă. Ambele au urmat linia corpului și au avut decolteu. Cea de la ceremonia religioasă, pe care actrița a completat-o și cu un voal lung, a avut mâneci scurte, pene la poale și a fost plină de aplicații strălucitoare. La fel de sclipitoare a fost și a doua ținută. De data aceasta, Monica a renunțat la voal, dar a avut mâneci lungi și o crăpătură lungă pe picior, până la coapsă. Buchetul miresei a fost făcut din cale.

Valeriu Gheorghiță este medic primar infecționist și are gradul de colonel. Din martie 2022 este și manager al spitalului SRI. Acesta a fost căsătorit și are doi copii. La nunta cu Monica Bîrlădeanu a avut și el tot două ținute, un smoching clasic pentru biserică, pe care l-a înlocuit cu un altul cu sacou bleumarin din catifea, la petrecere.

Andreea Raicu, printre invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu / Foto: Instagram

Citește și: Monica Bîrlădeanu, copia fidelă a mamei sale. Au o relație grozavă, împart aceeași privire magnetică și au trecut prin greu împreună

Nunta la palat pe care mirii și-au dorit-o a fost pregătită în 9 luni

"O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi. Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre. Love, M&V", a scris Monica Bîrlădeanu pe rețelele sociale, a doua zi după ceremonie. Tot ea a postat și mai multe imagini de la nuntă.

Monica Bîrlădeanu a avut o relație de 10 ani cu Bobby Păunescu. Cei doi se logodiseră la biserică, dar nu au mai ajuns să se căsătorească. S-au despărțit în vara lui 2012. Actrița a păstrat de atunci cea mai mare discreție cu privire la viața ei amoroasă.

Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit cu o colegă de breaslă. Relația lor a durat aproape 20 de ani și s-a stricat în pandemie.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.