Monica Bellucci, superbă într-o rochie din catifea, care i-a îmbrățișat silueta, de mână cu iubitul. Și la 60 de ani e o adevărată divă

Monica Bellucci a avut o apariție de adevărată divă pe covorul roșu al Festivalului de Film de la San Sebastian. Aceasta și-a prezentat noul film, "Maria Callas: Letters and Memoirs". Nu a fost singură la eveniment, ci alături de iubitul ei, reputatul regizor Tim Burton.

Citește și: Monica Bellucci, rafinată și elegantă chiar și la un prânz cu prietenii. Apariție de senzație într-o rochie cu decolteu amplu

Tim Burton și Monica Bellucci, la premiera "Maria Callas: Letters And Memoirs" / Foto: Profimedia

Ajunsă la 60 de ani, Monica a bifat o apariție răvășitoare. Într-o rochie neagră din catifea, decoltată și lungă până-n pământ, care i-a îmbrățișat formele voluptoase, italianca a fost superbă. Ținuta all black a fost completată de ochelari de soare cu lentile fumurii, la care nu a renunțat, deși se înserase. Machiată natural și coafată simplu, Bellucci a amintit de vedetele din epoca de aur a Hollywoodului, când simplitatea și bunul-gust erau sinonime cu eleganța desăvârșită.

Monica Bellucci, superbă într-o rochie din catifea / Foto: Profimedia

Monica a apărut de mână cu iubitul ei, regizorul Tim Burton, care s-a îmbrăcat tot în negru. Acesta și-a susținut partenera la premiera documentarului "Maria Callas: Letters and Memoirs", făcut după spectacolul de teatru care a însemnat și debutul lui Bellucci pe scenă, deși în lumea filmului are peste 30 de ani de experiență.

Citește și: Mix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

În vara lui 2023, Monica Bellucci a confirmat relația cu Tim Burton, despre care se vorbea deja de câteva luni. "Ce pot spune... Mă bucur că l-am cunoscut pe acest bărbat, în primul rând. Este una dintre acele întâlniri rare în viață ... Îl cunosc, îl iubesc, iar acum îl voi cunoaște ca regizor, așa că o nouă aventură începe. Îl iubesc pe Tim. Și am un mare respect pentru Tim Burton", a declarat italianca. Atunci tocmai începuse filmările la "Beetlejuice Beetlejuice", în Londra, peliculă la cârma căreia este chiar iubitul ei.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.