Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Imaginile sunt virale

Cara Delevingne, supermodelul în vârstă de 29 de ani, a fost în centrul atenției la Met Gala 2022, care s-a desfășurat luni seară, la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, Statele Unite ale Americii,  întrucât a ales să poarte o ținută nonconformistă.

Modelul, în vârstă de 29 de ani, a făcut furori la Met Gala 2022, unde a optat pentru un costum deux-piece roșu, format din pantaloni și sacou cambrat, pe care l-a asortat cu niște pantofi cu tocuri înalte. Deși ținuta pare una obișnuită, la un moment dat, în timp ce se afla pe covorul roșu, Cara Delevingne a renunțat la sacou, spre uimirea tuturor.

@yahooaustralia #CaraDelevingne makes a statement with her #MetGala look 👏🏻 #metgalastyle #metgala2022 #MetGalaLook #yahooaustralia #caradelevingneedit ♬ original sound - Niana Guerrero

Totul a fost, însă, plănuit, întrucât modelul a venit cu tot bustul pictat în tonuri de auriu, iar accesoriile au fost elementele cheie ce i-au completat cu succes ținuta și, mai mult de atât, i-au acoperit anumite zone. 

Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022 / Profimedia Images

Kim Kardashian a scris istorie la Met Gala 2022. A purtat rochia faimoasei Marilyn Monroe, o creație în valore de 5 milioane de dolari

În ciuda ținutei nonconformiste, Cara Delevingne a surprins pe toată lumea cu atitudinea încrezătoare și s-a ”jucat” cu aparatele de fotografiat. De asemenea,  ea nu s-a temut să stea dreaptă și să-și etaleze bustul în toată splendoarea, în timp ce cu sacoul roșu s-a jucat, ținându-l ba cu un deget pe spate, ba pe umeri. 

Cara Delevingne la Met Gala 2022 / Profimedia Images

În ceea ce privește machiajul, modelul a optat pentru unul nonconformist, cel puțin în ceea ce privește ochii, iar părul și l-a lăsat liber pe spate.

Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022 / Profimedia Images

Citește și: Met Gala 2022. Kim Kardashian, Blake Lively și Cardi B conduc lista celor mai bine îmbrăcate vedete. Cine a gafat pe covorul roșu

Kim Kardashian a venit îmbrăcată cu rochia purtată de Marylin Monroe

Kim Kardashian, în rochia purtată de Marilyn Monroe la începutul anilor '60. / Foto: Profimedia

Printre celebritățile care s-au remarcat la Gala Met 2022 a fost și Kim Kardashian. Însoţită de comediantul Pete Davidson, noul său partener, vedeta a fost una dintre prezenţele cele mai aşteptate printre alte 300 de celebrităţi, foarte admirată în rochia sa nude, acoperită cu strasuri care o evoca pe Marilyn Monroe, fiind o alegere mai sobră decât ţinutele sale din anii precedenţii, mult mai şocante.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.