Millie Bobby Brown, criticată după ce și-a etalat abdomenul într-un top minuscul și pantaloni mulați: „Mă simt complexată”

Millie Bobby Brown a fost ținta unor critici recente după ce a postat un videoclip pe Instagram, în care își etala abdomenul plat, purtând un crop top roz și pantaloni asortați. Actrița din "Stranger Things", în vârstă de 20 de ani, a prezentat o ținută care face parte din colecția sa de îmbrăcăminte, însă nu toți fanii au fost încântați de apariția sa îndrăzneață.

În videoclip, Millie, care filmează în fața unei oglinzi, își etalează trupul tonifiat în crop top-ul roz și pantalonii cu talie joasă, expunându-și abdomenul bine tonifiat.

„Știu că nu sunt balerină, dar acesta este un look de balerină. Simt că aș putea fi una, nu-i așa?”, a spus actrița, plină de entuziasm, arătând designul decoltat al spatelui.

Citește și: Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă

Reacțiile nu au fost în totalitate pozitive. Unii internauți și-au exprimat păreri mai puțin favorabile, iar comentariile negative nu au întârziat să apară. Printre criticile primite, se numără unele legate de imaginea corporală și presiunea pe care vedetele o pot pune asupra tinerelor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

„Mă simt complexată când văd astfel de postări. Este greu să nu te compari cu astfel de standarde de frumusețe”, a scris un utilizator. Alții au considerat că actrița promovează o imagine nerealistă a corpului, mai ales având în vedere că mulți dintre fanii ei sunt adolescenți și tineri: „Abia m-am trezit și acum sunt plină de insecurități”/ „Dacă aș avea abdomenul tău, aș putea să-ți comand și hainele”.

Citește și: Millie Bobby Brown, copleșită de emoții în timp ce proba rochia de mireasă. Tânăra actriță a izbucnit în lacrimi în magazin

Nu este prima dată când Millie Bobby Brown atrage atenția cu aparițiile sale publice și deciziile legate de modă. Actrița a fost deschisă cu privire la faptul că se bucură de noile sale proiecte și că dorește să se exprime liber, atât pe plan artistic, cât și personal. Cu toate acestea, presiunea de a respecta așteptările publicului rămâne o realitate cu care tânăra actriță se confruntă. În trecut, Millie a vorbit deschis despre provocările de a crește în lumina reflectoarelor și de a face față constant opiniilor și criticilor venite din partea publicului. Într-un interviu acordat anul trecut, Millie mărturisea că este conștientă de impactul pe care îl are asupra fanilor ei și că încearcă mereu să găsească un echilibru între a fi autentică și a evita să pună presiune asupra tinerilor.

Apariția actrițe vine după ce ea și soțul său, Jake Bongiovi, au împărtășit primele fotografii de la nunta lor din Italia, eveniment care a avut loc la Villa Cetinale. Millie a impresionat cu o rochie de mireasă creată de designerul Galia Lahav, iar fotografiile au stârnit admirația fanilor.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.