Megan Fox, apariție spectaculoasă pe străzile din Los Angeles. Cum arată ținuta stylish cu care a atras toate privirile

Megan Fox a bifat o apariție perfectă la cea mai recenta escapadă publică a sa. Paparazzii din Los Angeles au reușit să surprindă look-ul super cool al vedetei.

Proaspăt divorțată și îndrăgostită nebunește de Machine Gun Kelly, noul ei iubit, Megan Fox arată mai bine ca niciodată. Actrița a impresionat la cea mai recenta apariție a sa în public. Aceasta a arătat perfect într-o ținută all black: Megan a combinat o pereche de pantaloni de piele largi cu un sacou negru chic și stiletto. Efectul este unul spectaculos.

VEZI SI: Un chirug plastician dezvăluie ce vedete de la Hollywood și-au făcut operații estetice

Mamă a trei băieți, Megan Fox l-a părăsit anul trecut pe Brian Austin Green, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 10 ani. Cel pentru care a făcut lucrul acesta este Richard Colson Baker, cunoscut sub numele de scenă Machine Gun Kelly. Și muzicianul are un copil – o fetiță dintr-o relație anterioară.

Megan Fox și Machine Gun Kelly nu ratează nicio ocazie să își declare dragostea în mod public. Într-un interviu, actrița a spus că și-a dat seama din prima secundă că ea și Machine Gun Kelly sunt făcuți să fie împreună.

“magic și bântuit. cinetic și torturat. eteric și periculos. cosmic. nelegiuit. etern. geniu creator. călătoria va fi probabil periculoasă. dar nu există o destinație fără el”, a scris Megan Fox despre iubitul ei de Valentine’s Day.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.