Mădălina Ghenea, zeiță în alb. Rochia îndrăzneață, cu spatele gol și decupaje laterale, i-a pus senzualitatea în valoare

Mădălina Ghenea s-a numărat printre invitații la un eveniment ce se ține anual, în timpul Săptămânii Modei de la Milano. Într-un cadru elegant, la Teatro alla Scala, s-au decernat premiile pentru sustenabilitate în fashion. Românca originară din Slatina trăiește de ani buni în Milano și, grație faptului că este model și actriță, este invitată la multe gale din aceste domenii.

Nu a lipsit nici de la CNMI Sustainable Fashion Awards și și-a făcut o apariție de divă. Într-o rochie albă, lungă până-n pământ, combinată cu un bolero cu pene și pantofi cu tocuri înalte, Mădălina Ghenea a arătat impecabil. Românca a fost asemenea unui supermodel și, la 1.80 m înălțime, a fost grațioasă și statuară.

Citește și: Cu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

Mădălina Ghenea, la Săptămâna Modei de la Milano / Foto: Profimedia

Vedeta a îmbinat perfect senzualitatea pe care o deține din plin și eleganța evenimentului. A făcut o alegere vestimentară îndrăzneață. Deși sobră la o primă vedere, rochia pe care a purtat-o fără sutien avea spatele complet gol. Surpriza a fost decupajul generos de pe laterale. De fiecare dată când se întorcea într-o parte, fotografii nu mai conteneau cu pozele.

Citește și: Mădălina Ghenea, la fel de senzuală și pe covorul roșu, și la petreceri cu prietenii. Din “zeiță” și “regină” nu au scos-o fanii

Mădălina Ghenea, la Săptămâna Modei de la Milano / Foto: Profimedia

Rujul roșu de pe buze și părul coafat simplu, lăsat pe spate, au contribuit la imaginea de divă modernă și sexy pe care Mădălina Ghenea a vrut să o obțină și să o expună. Nu degeaba mulți îi spun că este superbă sau că este chiar cea mai frumoasă femeie din lume. Sigură pe ea, cu capul sus și spatele drept, vedeta știe să cucerească doar din gesturi și priviri.

Citește și: Mădălina Ghenea, petrecere de vis pentru fiica ei. Charlotte a împlinit 7 ani și stă într-o casă ca un palat alături de mamă și bunică

Citește și: Mădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: “O să vă tragă la şale”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.