"La naiba! De ce ești tânăr? Ce enervant". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

Sienna Miller a recunoscut, într-un nou interviu, că nu se aștepta ca relația cu iubitul ei, Oli Green, cu 15 ani mai tânăr, să fie una de durată. 

Actrița de 42 de ani a spus că partenerul ei, pe care acum câteva luni l-a făcut tată de fată, este mai mic decât ea, dar este mai matur și mai respectuos decât bărbații de vârsta ei. 

Oli și Sienna s-au cunoscut la o petrecere de Halloween, în 2021. S-au plăcut din prima, dar nu s-au gândit că între ei va fi ceva mai mult decât o distracție. "Nu m-am așteptat să o iau în serios, dar, destul de rapid, m-am îndrăgostit. Nu mă gândisem că o să am un iubit mai tânăr. Am fost ceva mai mult de genul: 'La naiba! De ce ești tânăr? Ce enervant'", a declarat blonda în Harper's Bazaar.

Citește și: Sienna Miller arată la fel de bine ca întotdeauna, la 3 luni de când a născut. Actrița de 42 de ani, în costum de baie în Costa Rica

Sienna Miller și Oli Green / Foto: Profimedia

"E o diferență în modul în care această generație de bărbați respectă femeile. Este ceva specific lui (iubitului ei-n.r.), este foarte înțelept și bine adaptat, dar cred că este vorba și de generație. Au crescut pe un teren ceva mai echitabil. O văd atât la prietenele lui, cât și la bărbați", a declarat blonda.

Despre experiența venirii pe lume a celei de-a doua ei fiice, acum câteva luni, Sienna a spus că a fost "vindecătoare" și "cathartică". "E magică. E uimitor când ai acești omuleți cu un univers incredibil în capul lor. Tatăl ei e incredibil de isteț, dar este și profund. Ea a luat de la mine partea amuzantă și de la el acea intensitate care vine din mintea lui genială", a spus starul din noul film western al lui Kevin Costner. Miller mai are o fiică de 11 ani.

Citește și: Sienna Miller, mărturisiri despre despărțirea de Jude Law: ”Am fost șocată!” Actrița a fost înșelată cu bona copiilor

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.