Kylie Jenner s-a îngrășat aproape 30 de kilograme când a fost însărcinată: „Mă simt încrezătoare acum”. Acum e mai slabă ca oricând

Kylie Jenner a dezvăluit recent, într-un interviu acordat revistei Elle, cum a reușit să își recâștige încrederea și stilul personal, după ce a câștigat aproape 30 de kilograme în timpul sarcinii cu al doilea copil.

Mogulul cosmetic din Calabasas, California, este mama a doi copii, având-o pe fiica ei Stormi și fiul ei Aire, pe care îi împarte cu rapperul Travis Scott. În interviu, vedeta de 27 de ani a spus: „Prima parte a celor douăzeci de ani a fost să am copii, să învăț care este stilul meu personal și apoi să-l pierd. M-am îngrășat 30 de kilograme în urma ambelor sarcini.”

Citește și: Kylie Jenner, apariție de milioane la Săptămâna Modei de la Paris. Și-a etalat silueta într-o rochie cu un decolteu amețitor

După ce a simțit impactul schimbărilor asupra corpului ei, cum ar fi apariția vergeturilor, Kylie a recunoscut că a avut momente dificile, inclusiv depresie postpartum. „M-am simțit ca și cum aș fi pe pilot automat”, a spus ea. Cu toate acestea, a reușit să își revină, afirmând că i-a luat un an pentru a se simți din nou ca ea însăși.

Kylie Jenner/ Profimedia

Această regăsire a încrederii a inspirat-o să lanseze prima sa linie de modă, Khy, un vis de lungă durată pe care l-a realizat în urmă cu aproape un an. „La 27 de ani, mă simt mai încrezătoare și mai asemănătoare cu mine decât oricând”, a explicat Kylie.

Vedeta de reality a reflectat și asupra provocărilor pe care le-a întâmpinat în perioada de sarcină, recunoscând că a devenit mamă la o vârstă fragedă, ceea ce a fost o surpriză pentru ea. „Am rămas însărcinată când aveam 19 ani și a fost șocant să văd toate aceste schimbări în corpul meu”, a spus Kylie.

Citește și: Kylie Jenner, în cel mai decupat și decoltat costum de baie. Își expune cu încredere și senzualitate formele care au făcut-o celebră

Familia sa a avut un rol esențial în susținerea ei, în special sora sa, Khloé, care o ajută cu copiii atunci când Kylie este plecată. În timpul interviului, Kylie se îndrepta spre Săptămâna Modei de la Paris și a vorbit despre dorința de a se bucura de fiecare moment.

Kylie Jenner/ Profimedia

„Încerc să-mi amintesc cum m-am simțit prima dată și să mă distrez doar cu asta”, a adăugat Kylie. De asemenea, ea a menționat că, în ciuda presiunii de a avea un stil iconic, este important să rămână autentică și să poarte ceea ce o face să se simtă bine.

Kylie a evitat să discute despre viața sa personală și despre relația cu Timothée Chalamet, subliniind că unele lucruri trebuie păstrate departe de ochii publicului. „Este greu să iei o decizie singură, iar opinia lumii întregi poate fi grea”, a concluzionat vedeta, mulțumită de drumul pe care l-a parcurs până acum.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.