Kylie Jenner, apariție de milioane la Săptămâna Modei de la Paris. Și-a etalat silueta într-o rochie cu un decolteu amețitor

Kylie Jenner a strălucit la Săptămâna Modei de la Paris, făcând o impresie de neuitat la show-ul Schiaparelli. Îmbrăcată într-o rochie neagră cu un decolteu îndrăzneț, vedeta de 27 de ani a atras toate privirile, punându-și în evidență silueta de clepsidră. Împreună cu sora sa, Kendall Jenner, Kylie a fost una dintre cele mai așteptate prezențe la prestigiosul eveniment.

Rochia, cu un design alb-negru, sublinia perfect formele voluptoase ale vedetei și includea detalii elegante încrucișate la gât, completându-și look-ul sofisticat cu o pereche de pantofi cu toc negri. Cu părul brunet lăsat liber, aranjat perfect, și un machiaj natural care i-a pus în evidență trăsăturile, starul „Keeping Up with the Kardashians” a fost o apariție răvășitoare.

Kylie Jenner/ Profimedia

Citește și: Kylie Jenner, în cel mai decupat și decoltat costum de baie. Își expune cu încredere și senzualitate formele care au făcut-o celebră

Pentru a-și desăvârși ținuta, Kylie a optat pentru bijuterii aurii, printre care și câteva brățări elegante, care i-au adăugat un plus de rafinament. Sora ei, Kendall, a ales un look mai discret, purtând un trenci lung și sobru. Cele două au părăsit spectacolul braț la braț. 

Kendall și Kylie Jenner/ Profimedia

Pe lângă prezența la show-ul Schiaparelli, Kendall Jenner a avut și un moment important pe podiumul parizian, revenind în forță la Săptămâna Modei. După o perioadă de absență notabilă de pe podiumurile din Londra și Milano, supermodelul de 28 de ani a defilat pentru L’Oreal, alături de alte vedete precum Heidi Klum, Eva Longoria și Cara Delevingne.

Citește și: Kylie Jenner, despre provocările de a fi mamă tânără: „Am dezvoltat o depresie majoră după nașterea fiului meu, plângeam din orice”

Revenirea lui Kendall a fost cu atât mai impresionantă cu cât modelul a dezvăluit recent că s-a confruntat cu anxietate, care a influențat activitatea sa pe podium. Cu toate acestea, apariția sa la Paris a dovedit că încă este o forță de necontestat în industria modei, iar noua sa coafură blondă a întors toate privirile.

Kendall Jenner/ Profimedia

Surorile Jenner nu s-au limitat doar la evenimentele din cadrul Săptămânii Modei. Kylie și Kendall au fost surprinse și la un prânz relaxat la restaurantul Zeffirino din Paris, unde au continuat să impresioneze prin stilul lor. Kylie a optat pentru o fustă mini maro, extrem de scurtă, și o cămașă desfăcută, fără sutien, în timp ce Kendall a ales un look mai formal, într-un blazer albastru structurat și o fustă creion asortată.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.