Kim Kardashian, într-o fâșie de material înfășurată în jurul gâtului și colanți mulați. Pare că s-a inspirat de la Bianca Censori

S-au cam inversat rolurile între Bianca Censori și Kim Kardashian. Despre prima se spunea că se inspiră de la fosta lui Kanye West, dar acum, Kim a ieșit pe stradă de parcă a fost îmbrăcată de fostul partener și de actuala soție a acestuia.

Kim Kardashian a fost pozată de paparazzi într-un top ca un șorț de bucătărie, prins doar după gât, fără niciun fel de altă prindere la spate sau în față. A asortat piesa de brand cu colanți foarte strâmți, care s-au mulat ca o a doua piele pe formele ei voluptoase. Cu ochelari de soare la ochi și părul vopsit blond platinat, prins într-un coc strâns la spate, Kim a ieșit să rezolve sarcinile zilnice.

Kim Kardashian / Foto: Profimedia

Citește și: Regula pe care Kim Kardashian i-a impus-o Biancăi Censori atunci când iese cu fiica ei. Cum s-a afișat soția lui Kanye cu North 

Ținuta vedetei de reality show a amintit de una purtată acum un an de Censori, tot un top cu spatele gol și colanți mulați. Pe atunci, Bianca avea părul scurt și blond.

Bianca Censori, iunie 2023 / Foto: Profimedia

Pozată în parcare, Kim a stat tot timpul cu mâna pe bluza ce părea doar o fâșie de material înfășurată în jurul gâtului, pentru a nu arăta mai mult decât și-ar fi dorit. 

Citește și: Kanye West și partenera lui s-au dat în stambă în Florența. Rapperul a făcut pe fotograful pentru Bianca Censori, în mijlocul mulțimii

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.