Kendall Jenner, criticată pentru ținuta purtată la Paris. Body-ul extrem de strâns i-a făcut o talie ireală: "Oare poate să respire?"

Kendall Jenner a revenit pe podiumul de prezentare la Săptămâna Modei de la Paris, dar ținuta ei din defilarea Schiaparelli i-a adus o mulțime de critici.

Supermodelul de 28 de ani a fost criticat pentru look-ul său "incomod". Într-un clip postat pe Instagram de Vogue, Kendall, proaspăt vopsită blondă, apare într-un body cu corset extrem de strâns, care îi face o talie minusculă, aproape ireală.

Citește și: Kendall Jenner și-a pus pe ea cel mai mic costum de baie și a pozat cu dezinvoltură, din toate unghiurile, pe plaja din Barbados

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Această piesă vestimentară, imediat catalogată de internauți drept "incomodă", a fost combinată pe podium cu blugi închiși la culoare, cu talie joasă. Și admiratorii, si criticii tinerei surori a lui Kim Kardashian au numit designul body-ului drept "tortură".

"Ținuta lui Kendall arată ciudat și incomod"; "Se vede pe fața ei cât de incomod se simte"; "Oare poate să respire?"; "Serios? Din nou corset? Parcă femeile era libere și își celebrau corpurile"; "Nici nu se poate mișca" - au scris oamenii în dreptul clipului de pe Instagram.

Deși body-ul i-a evidențiat bustul și talia, blonda părea cu adevărată încorsetată. Chiar dacă look-ul nu a fost prea apreciat în mediul online, supermodelul de 1,78 m înălțime a avut parte de sprijinul surorii mai mici, Kylie Jenner, și al mai multor vedete care au stat în primul rând la show-ul Schiaparelli și au admirat-o.

Citește și: Kendall Jenner, într-o rochie ce pare făcută din fâșii, la o nuntă. Ținuta care a lăsat la vedere multă piele i-a adus critici

Kendall a lipsit de la Săptămâna Modei de la Milano și de la cea din Paris, participând doar la evenimentul de la New York. Aceasta a mărturisit că se confruntă cu anxietate severă încă de la 7 ani.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.