Iulia Vântur, apariție de star bollywoodian, la Oscarurile indiene. În rochie amplă, împodobită cu bijuterii scumpe, a fost ca o zână

De când s-a mutat în India, cariera și viața personală ale Iuliei Vântur s-au schimbat radical. A lăsat rolul de prezentatoare tv din România pentru a deveni cântăreață. Susține concerte, are videoclipuri și e invitată la evenimente. O invitație importantă a primit și zilele trecute, în Abu Dhabi.

Iulia Vântur a avut o apariție de prințesă la premiile International Indian Film Academy, supranumite și Oscarurile indiene. Gala s-a ținut în Abu Dhabi, iar românca a părut desprinsă direct de la Bollywood.

Iulia Vântur / Foto: Facebook

Citește și: Parada vedetelor la nunta fiului celui mai bogat om din Asia. Iulia Vântur, printre invitați

Într-o rochie bleu, amplă, cu aplicații strălucitoare, cu umerii goi și detalii de efect în zona bustului, fosta prezentatoare a emisiunii "Dansez pentru tine" a fost ravisantă. Părul prins aparent neglijent, dar elegant, la spate, a lăsat ca bijuteriile, deloc puține la număr și tare scumpe să fure toate privirile. Un rubin imens pus pe un colier a făcut-o pe Iulia și mai spectaculoasă.

După ce a postat câteva imagini de la gală, comentariile au curs: "Superbă"; "Ochii, fața, această frumusețe - ești om sau zână?"; "Prințesă"; "Spectaculoasă! Ești superbă. Mi-ar fi plăcut să te văd de mâncă cu Salman"; "Delicată și rafinată".

Iulia Vântur e de 10 ani iubita celebrului Salman Khan: "El e scutul meu"

Deși vorbește rareori despre relația cu Salman Khan, ieșeanca a lăsat la iveală detalii despre povestea de iubire pe care o trăiește cu starul indian. Iată că de data aceasta l-a numit chiar "scutul meu".

Iulia a vorbit despre cum Salman o inspiră și o motivează atât în carieră, dar și în fiecare zi. Vântur și-a făcut loc într-o industria care îi era total străină și, mai mult, a ieșit din umbra iubitului ei. Până în 2014, anul mutării ei în India, românca nu ajunsese în îndepărtata țară. De atunci trăiește în Mumbai, alături de Khan, și a făcut pași în muzică și actorie.

Salman Khan și Iulia Vântur sunt împreună de peste 10 ani. / Foto: Profimedia

"Salman este o stea strălucitoare. El este scutul meu; asta e ceva de care să fii mândru", a declarat Iulia pentru Khaleej Times. Legat de gurile rele care spun că a profitat de numele iubitului ei și că de aceea a avut parte de oportunități în carieră, ea a declarat: "De ce ar trebui să-mi cer scuze pentru asta? E bine să ai o umbră, astfel încât soarele aspru să nu te ardă. Acestea fiind spuse, este greu să strălucești la fel atunci când ești înconjurat de cineva cu o aură așa mare".

Citește și: Loredana Groza și fiica ei, vizită acasă la Iulia Vântur și Salman Khan: “Casa voastră e așa primitoare. Mulțumim că ne-ați răsfățat”

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, super distracție la petrecerea fiului celui mai bogat om din India. Ea, în sari, el, elegant în costum

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.