Irina Columbeanu știe deja ce carieră își dorește și are un viitor luminos în SUA. A apărut din nou în presa din California

Monica Gabor nu-și mai încape-n piele de mândrie. Unica ei fiică, Irina Columbeanu, se simte din ce în ce mai bine în SUA, iar viitorul ei pare de-a dreptul promițător și luminos. Din 2018, Irina s-a mutat în Malibu cu mama ei și cu partenerul acesteia, Mr. Pink. S-a adaptat rapid, s-a integrat bine la liceu și și-a ales o mulțime de activități extrașcolare care au făcut-o să se remarce.

Deși nu mai postează des pe Instagram, Monica Gabor a făcut o excepție pentru fiica ei. Irina a apărut în presa locală, după ce a fost premiată pentru implicarea într-un club al tinerilor de la școala din California unde învață. A apărut din nou în Malibu Times, o publicație din zonă, pentru implicarea ei în Boys and Girls Club of Malibu și pentru ceea ce face în comunitate. Mama ei, mândră de fiecare reușită a singurului ei copil, a pus pe InstaStory câteva imagini cu Irina, dar și două diplome primite recent de aceasta.

Citește și: Ramona Gabor, despre nepoata sa, Irina Columbeanu, care trăiește de cinci ani în SUA: “Are o minte wow. E deșteapta familiei”

Diplomele primite în SUA de Irina Columbeanu / Foto: Instagram Monica Gabor

Irina și-a tuns părul scurt pentru prima dată

Într-unul dintre instantanee, se vede că adolescenta de 17 ani a mai bifat o premieră, după ce și-a luat permisul de conducere și și-a făcut iubit. Și-a tuns pletele lungi pe care le avea încă de când era de-o șchioapă, iar noul look o prinde de minune, mai ales că îi dă un aer șic și modern. În plus, îi place să se machieze și să se îmbrace modern.

Irina Columbeanu și-a tuns părul lung. / Foto: Monica Gabor Instagram

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu nu mai vrea să se întoarcă în țară: “Îi respect dorința”. De mai bine de 5 ani s-a mutat în SUA la mama ei

Ce carieră își dorește Irina Columbeanu să urmeze

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boys & Girls Club of Malibu (@bgcmalibu90265)

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, să învețe să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a spus Irina la ceremonia de premiere. Încă de când a ajuns în SUA s-a înscris în clubul școlar, așa că acum este deja în al șaselea an și în clasa a XI-a. Încă un an o mai desparte de facultate.

Citește și: Irina Columbeanu, apariție rară pe rețelele sociale. Imaginile i-au cucerit pe fani: ”Ești foarte frumoasă, semeni cu tatăl tău!”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.