Înainte să se căsătorească cu David Beckham, Victoria a fost logodită cu un electrician. Cei doi s-au cunoscut în casa părinților ei

Înainte de a-l întâlni pe celebrul fotbalist David Beckham, Victoria a fost la un pas să se căsătorească cu un alt bărbat. La doar 14 ani, Victoria s-a logodit cu Mark Wood, un electrician care lucra pentru afacerea tatălui său. Cei doi s-au cunoscut în casa părinților ei din Goff's Oak, Hertfordshire, o proprietate de 400.000 de lire sterline.

Victoria și Mark au trăit împreună în casa părinților ei și s-au logodit în 1994, când ea avea 20 de ani și tocmai dăduse o audiție pentru trupa Spice Girls. Deși nu au ajuns niciodată la altar, Victoria a început să folosească numele Victoria Adams Wood la începuturile trupei Spice Girls.

Citește și: Victoria Beckham dezvăluie secretul unei căsnicii frumoase: „De asta e nevoie pentru a fi fericit”

Cu toate acestea, în 1996, după o relație de șase ani, cei doi s-au despărțit. Victoria a menționat în documentarul său din 2002, „Being Victoria”, că logodna lor a fost un pas greșit și că Mark, deși un inginer de alarme de securitate, nu era potrivit pentru ea. Comentariile sale nu au fost bine primite de Mark, care ulterior a vorbit despre relația lor într-un documentar din 2004 difuzat pe Channel 5, dezvăluind detalii intime despre viața lor personală.

Victoria și-a găsit în cele din urmă fericirea alături de David Beckham, pe care l-a întâlnit în 1997. Cei doi s-au logodit în ianuarie 1998 și s-au căsătorit într-o ceremonie spectaculoasă în iulie 1999, un eveniment fastuos ce a costat aproximativ 800.000 de lire sterline. Nunta lor a avut loc în contextul succesului uriaș al lui David cu Manchester United și al Victoriei cu Spice Girls.

Citește și: Victoria Beckham, declarații neașteptate: „Viața e prea scurtă ca să numeri caloriile!” Cum se menține în formă creatoarea de modă

Cuplul Beckham și-a sărbătorit recent cea de-a 25-a aniversare a nunții, marcând evenimentul cu o fotografie în care poartă ținutele iconice pe care le-au îmbrăcat în ziua nunții. Cei doi au împreună patru copii, pe Brooklyn, în vârstă de 25 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 19 ani, și Harper, 12 ani. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.