Ileana Lazariuc, superbă într-o rochie mulată cu decupaje. Chip fără rid, talie ca trasă prin inel: "Ești la fel ca acum 17 ani"

Ileana Lazariuc a avut o perioadă lungă în care nu a mai postat nimic pe Instagram, dar a revenit în forță. După ce arătat cum s-a distrat în ziua în care a împlinit 42 de ani și cum a fost răsfățată de fiii ei, șatena a publicat și câteva instantanee în care apare singură, solară și sigură pe ea, cu un nou look.

Ileana Lazariuc s-a făcut cunoscută ca model, apoi în trupa Trinity. A fost îndelung admirată pentru frumusețea ei. Aceasta a fost căsătorită cu Alexandru (Ion Ion) Țiriac, fiul fostului tenismen Ion Țiriac. Alături de el are și doi băieți mari, înalți ca brazii. Mezinul Nicholas are 15 ani și i-a moștenit ochii deschiși la culoare, în timp ce Alexander, care a împlinit 16 ani în luna martie, seamănă mai tare cu tatăl lui și, mai ales, cu bunicul lui celebru, căruia de la care a luat chiar și părul creț. 

Citește și: Ileana Lazariuc a părăsit România alături de copiii ei și a început o viață nouă. Fosta noră a lui Țiriac, dată de gol de Lili Sandu

Ileana s-a stabilit în Dubai alături de fiii ei, dar recent a fost și în Chișinău, ea fiind născută în apropiere de capitala Republicii Moldova. 

Zilele trecute, șatena și-a surprins prietenii și urmăritorii cu două instantanee care o arată într-o ținută îndrăzneață: o rochie galbenă cu decupaje, mulată pe silueta ca trasă prin inel, pe care a purtat-o fără sutien. Inimioarele și comentariile s-au strâns în timp record. 

Ileana Lazariuc / Foto: Instagram

"Cea mai frumoasă"; "Ești superbă"; "Superb noul look"; "Wow, ce femeie frumoasă"; "Ești o frumusețe"; "O frumusețe, nu îmbătrânești niciun pic"; "Nu ești deloc schimbată. Au trecut anii, dar tu ești la fel ca acum 17 ani", i-au scris prietenii. Nu a uitat-o nici Ioana Țiriac, fosta ei cumnată. 

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac s-a transformat într-o tânără care atrage atenția oriunde. Ioana Natalia, apariții tot mai îndrăznețe pe Instagram

Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac, mariaj de opt ani și doi copii

Relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac a durat la început câțiva ani, apoi s-au despărțit, iar fiul lui Ion Țiriac a făcut, în 2007, un gest total neașteptat: s-a căsătorit cu Maria Marinescu.

La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana. Cei doi s-au căsătorit, într-un final, în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. În 2017, au divorțat, dar au rămas apropiați de dragul celor doi băieți ai lor: Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, cu un mai mic.

Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac au divorțat, dar se înțeleg în continuare foarte bine. Au împreună doi băieți. / Foto: arhivă personală

"Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa", dezvăluia pentru Click! o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Citește și: Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.