Heidi Klum, într-o rochie lungă, dar mai mult descoperită. Decupajele îndrăznețe au făcut ținuta greu de purtat

Heidi Klum s-a asigurat că toții ochii au fost ațintiți asupra ei când a apărut pe covorul roșu de la iHeart Radio Music Awards. Deși nu este cântăreață, a fost una dintre cele mai fotografiate vedete de la evenimentul muzical.

Îmbrăcată într-o rochie foarte îndrăzneață, pe care nu multe femei ar avea curajul să o poarte, Heidi a arătat de ce și la cei aproape 50 de ani, pe care-i împlinește în câteva luni, e una dintre cele mai dorite și admirate femei din lume. Supermodelul german nu pare că are mai mult de 30 de ani.

Citește și: Heidi Klum a pozat într-o revistă, acoperită doar cu cremă de protecție solară. Ce i-a sfătuit modelul în vârstă de 49 de ani pe fani

Heidi Klum a trebuit să fie foarte atentă să nu arate mai mult decât ar fi vrut. / Foto: Profimedia

Rochia strălucitoare de un albastru electric a lăsat-o mai mult descoperită pe Klum, căci, deși lungă, ținuta a avut o crăpătură până la șold, dar și în zona bustului și a spatelui. Blonda a fost foarte atentă să nu arate mai mult decât și-ar fi dorit, iar picioarele tonifiate au fost în prim-plan. Unghiile, machiajul ochilor, cerceii și sandalele au fost în aceeași nuanță de albastru, iar părul a fost purtat într-un wet look dat pe spate.

Citește și: Regina Halloween-ului s-a întors! Heidi Klum, în costumul în care nimeni nu se aștepta să o vadă. De abia i se zăreau ochii și zâmbetul

De-a lungul timpului, silueta lui Heidi Klum a părut neschimbată. În urmă cu ceva timp, antrenorul acesteia, David Kirsch, a mărturisit cum reușește modelul să arate atât de bine.

Heidi Klum a trebuit să fie foarte atentă să nu arate mai mult decât ar fi vrut. / Foto: Profimedia

Potrivit acestuia, secretul unui asemenea corp constă într-o alimentație lipsită de produse lactate, dulciuri, pâine și alcool. Mai mult, Heidi are grijă să își asigure zilnic un aport de doar 1200 de calorii. Modelul mănâncă o dată la trei ore, însă porții reduse. În acest fel, metabolismul este stimulat și organismul lucrează încontinuu, ceea ce face ca grăsimile să fie arse. Mai mult, din alimentația acesteia nu lipsesc fructele, în special merele, care sunt preferatele ei. Ori de câte ori îi este foame mănâncă un măr. Bineînțeles că sportul este nelipsit din programul său, Heidi Klum mergând de cel puțin de trei ori pe săptămână la sală.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.