VIDEO Gina Pistol a făcut show la nunta Monicăi Bîrlădeanu. A luat microfonul și a cântat o piesă special pentru mireasă

Gina Pistol s-a numărat printre invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Aceasta nu a fost însoțită de Smiley, prins cu alte angajamente, dar a făcut spectacol de una singură.

Îmbrăcată într-o elegantă rochie neagră, lungă până-n pământ, creponată și lărguță, cu părul coafat simplu, într-un wet look de efect, prezentatoarea tv a dansat și s-a distrat cot la cot cu invitații. La un moment dat, a luat microfonul de la Maria Buză, una dintre artistele care au întreținut atmosfera, și i-a făcut o dedicație specială miresei. I-a cântat acesteia "Se mărită Mona", numai că a schimbat prenumele pentru a i se potrivi Monicăi. Mireasa a gustat surpriza și a intrat în jocul Ginei. A venit repede la ea și a dansat lângă prezentatoarea tv care s-a descurcat pe ritmurile ținute de orchestră, scrie click.ro.

Citește și: Monica Bîrlădeanu, nuntă la palat cu medicul Valeriu Gheorghiță. O mireasă încântătoare, un mire mândru și invitați unul și unul

De altfel, nu este prima dată când Gina cântă în public. În 2022, la concertul special susținut de Smiley de 1 iunie, soția lui a fost cu el pe scenă și împreună au cântat piesa "Ne vedem noi". Momentul publicat pe YouTube a strâns aproape 2 milioane de vizualizări. Solistul a fost sfătuit de fani să-i scrie piese soției sale, iar Ginei i s-a spus să se apuce de cântat.

Citește și: De ce nu vrea Gina Pistol să arate deloc chipul fiicei sale. A făcut-o o dată, din greșeală, și a fost cuprinsă de lacrimi și regrete

Citește și: Imagini nemaivăzute, ca dintr-un film, de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Declarații superbe: “Mulțumesc că ești acasă pentru mine”

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță. Nunta s-a ținut la Palatul Snagov

Monica Bîrlădeanu a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată. La aproape 46 de ani, vârstă pe care o va împlini în decembrie, superba actriță a devenit soția lui Valeriu Gheorghiță (42 de ani), medicul care s-a ocupat de coordonarea campaniei de vaccinare contra Covid-19. Cei doi au făcut nuntă la Palatul Snagov și evenimentul a fost învăluit în discreție până în ultima clipă.

Dacă de relația lor s-a aflat în vara lui 2023, pentru nuntă a fost nevoie de 9 luni de planificare, după cum a mărturisit chiar cea care s-a ocupat de eveniment, semn că iubirea celor doi s-a legat repede.

Mireasa a arătat divin în cele două rochii făcute pe comandă. Ambele au urmat linia corpului și au avut decolteu. Cea de la ceremonia religioasă, pe care actrița a completat-o și cu un voal lung, a avut mâneci scurte, pene la poale și a fost plină de aplicații strălucitoare. La fel de sclipitoare a fost și a doua ținută. De data aceasta, Monica a renunțat la voal, dar a avut mâneci lungi și o crăpătură lungă pe picior, până la coapsă. Buchetul miresei a fost făcut din cale.

Valeriu Gheorghiță este medic primar infecționist și are gradul de colonel. Din martie 2022 este și manager al spitalului SRI. Acesta a fost căsătorit și are doi copii. La nunta cu Monica Bîrlădeanu a avut și el tot două ținute, un smoching clasic pentru biserică, pe care l-a înlocuit cu un altul cu sacou bleumarin din catifea, la petrecere.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.