Gigi Hadid, despre relația cu Bradley Cooper. Cum se înțelege modelul cu celebrul actor: „Mă susține foarte mult”

Gigi Hadid, celebrul supermodel în vârstă de 29 de ani, a vorbit recent despre relația sa cu actorul Bradley Cooper, în vârstă de 49 de ani, și despre modul în care acesta o sprijină în cariera sa. Înainte de participarea sa la Victoria's Secret Fashion Show, Gigi a oferit câteva detalii rare despre dinamica dintre ea și Bradley, evidențiind cât de mult contează sprijinul său în viața ei profesională și personală.

Într-un interviu acordat pentru Entertainment Tonight, Gigi a menționat că, deși Bradley nu va putea fi prezent la spectacolul live, acesta o va susține de acasă, având grijă de fiica lui, Lea, în vârstă de șapte ani, pe care Cooper o împarte cu modelul Irina Shayk.

Citește și: Gigi Hadid și Bradley Cooper, sărut pasional pe un iaht de lux în Italia. Actorul și modelul nu și-au ascuns deloc sentimentele

„Se uită de acasă în seara asta”, a declarat Gigi, adăugând: „Mă susține foarte mult, dar trebuie să-și facă datoria de tată”.

Gigi Hadid/ Profimedia

Zvonurile despre relația dintre Bradley Cooper și Gigi Hadid au apărut pentru prima dată în octombrie 2023, fiind văzuți împreună în diferite ocazii. De atunci, relația lor a evoluat, iar surse apropiate celor doi au dezvăluit că Bradley are intenția de a o cere în căsătorie pe Gigi. Conform unei surse citate de Daily Mail, actorul a discutat deja despre planurile sale de viitor cu Gigi, inclusiv despre familie și căsătorie, fiind doar o chestiune de timp până când va pune marea întrebare.

Citește și: Bradley Cooper, vizitat de fosta și de actuala iubită la noul "loc de muncă". Irina Shayk și Gigi Hadid, la coadă la sendvișuri

Hadid este mama unei fetițe de patru ani, Khai, pe care o are din relația anterioară cu cântărețul Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction. În mod remarcabil, surse apropiate au afirmat că Cooper și Malik se înțeleg bine, păstrând o relație amiabilă de dragul copiilor lor, iar copiii lor se înțeleg excelent, aproape ca niște surori.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.