Gestul extrem făcut de Meghan Markle după ce regina Elisabeta nu i-a permis să apară la balcon cu ea: „A aruncat cu o ceașcă de ceai”

Meghan Markle nu a avut o viață ușoară așa cum spera după ce s-a căsătorit cu prințul Harry și a intrat în Familia Regală din Marea Britanie. Singura persoană care părea să fie de acord cu relația lui Harry cu fosta actriță era regretata regină Elisabeta, însă un expert regal a dezvăluit recent că lucrurile stăteau diferit în culise. 

Conform declarațiilor făcute de-a lungul timpul despre Meghan și regina Elisabeta, cele două ar fi fost foarte apropiate. Însă autorul Tom Bower a mărturisit în cartea „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, că fosta actriță a fost protagonista unui gest extrem atunci când regretata suverană nu a fost de acord cu una din cerințele ei. 

Citește și: Meghan Markle și-a încălcat promisiunea pe care i-a făcut-o Reginei Elisabeta la prima lor întâlnire: „Avea încredere în ea”

El a dezvăluit că regina Elisabeta a fost „ușurată” atunci când Meghan nu a putut participa la înmormântarea prințului Philip, care a avut loc pe 17 aprilie 2021. Prințul Harry s-a întors singur din SUA, iar soția sa a rămas acasă, fiind însărcinată în șapte luni la acea vreme. Tom scris în romanul său că Elisabeta a fost auzită de personalul său când a spus: „Mulțumesc Domnului”, atunci când a aflat că Meghan nu va fi alături de Harry. 

Regina Elisabeta a II-a, prințul Harry și Meghan Markle / Foto: Profimedia

De asemenea, momentul dramatic a avut loc în timpul Jubileului de Platină al reginei, atunci când suverana a refuzat cererea lui Meghan de a apărea pe balconul Palatului Buckingham alături de ea. „Au fost furioși că Palatul le-a refuzat cererea de a apărea la balcon în timpul Jubileului. Meghan spera să fie lângă regină pentru a primi mai multă atenție. Ea a aruncat cu o ceașcă de ceai în aer atunci când a primit vestea”, scrie Tom, potrivit Mirror

Cum au dezamăgit-o prințul Harry și Meghan Markle pe regina Elisabeta înainte de a se stinge din viață

Potrivit unui fost angajat, regina Elisabeta i-a invitat pe prințul Harry și pe Meghan Markle să o sărbătorească împreună pe prințesa Lilibet, care împlinea un an, dar a fost refuzată.

„Chiar la ziua de naștere a lui Lilibet, regina Elisabeta nu a văzut-o”, a declarat Paul Burrell, fost angajat al suveranei, într-un interviu pentru Mirror. „A văzut-o cu o zi înainte. Dar nu de ziua ei. Regina îi pregătise o prăjitură cu o lumânare pe ea. Dar ei nu au apărut niciodată. Acea lumânare nu a fost aprinsă”, a spus acesta.

Citește și: Kate Middleton și Meghan Markle n-au făcut pace la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Cele două n-ar fi vorbit deloc una cu alta

Declarațiile lui Burrell sunt, însă, contrazise de o sursă pentru Page Six, care a declarat că „nu există adevăr în spusele lui”. 

Ducele și ducesa de Sussex s-au aflat în Anglia atunci când Lilibet a împlinit un an, pentru că avea loc Jubileul de Platină al reginei Elisabeta. Harry, în vârstă de 38 de ani și Meghan Markle, de 42 de ani, au susținut că au sărbătorit-o pe Lilibet în cadrul unei petreceri în aer liber ce a avut loc în grădina de la Frogmore Cottage.

În aceeași zi, regina Elisabeta trebuia să participe la un eveniment, însă l-a anulat din cauza problemelor de sănătate.

„A doua zi, ea a cerut ca aceștia să vină să bea un ceai, însă i s-a spus că au plecat. „Cum adică au plecat”, ar fi întrebat regina. I s-a spus că s-au dus în America”, a mai mărturisit Burrell.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.