Fiica Iuliei Albu se pregătește pentru admiterea la liceu. Vedeta a dat tot din casă: „Are tot felul de drame existențiale”

Fiica Iuliei și a lui Mihai Albu se pregătește intens pentru admiterea la liceu, un moment important în viața sa, iar mama sa celebră a dezvăluit prin ce stări trece puștoaica în vârsta de 14 ani. 

De asemenea, într-un interviu recent acordat revistei Unica, Iulia Albu a vorbit și despre provocările și emoțiile prin care trece ca mamă de adolescent.

„Fiica mea are 14 ani și se pregătește de examen la liceu. Este foarte dificil să stai în casă cu un adolescent care are tot felul de drame existențiale. Acum o înțeleg pe mama. Mama, te înțeleg perfect! Dar este un copil minunat, ca toți copiii din lumea asta. Și ăsta este textul tuturor mămicilor din lumea asta. Este un copil minunat care îmi pune problemele corecte la momentele cele mai nepotrivite”, a spus Iulia Albu pentru Unica

Citește și: Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani: "În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori"

Vedeta a mărturisit că are emoții mari pentru examenul de Evaluare Națională pe care Mikaela îl va susține în câteva zile: „Da, am emoții pentru ea, pentru examenul ei. Am emoții în fiecare zi când pleacă de acasă și până se întoarce. Pentru că asta înseamnă să fii părinte”, a declarat Iulia Albu.

Mikaela a moștenit pasiunea părinților ei pentru modă. Iulia a menționat că Mikaelei îi place foarte mult acest domeniu, dar și-ar dori ca fiica ei să urmeze o profesie care să-i permită să-și trăiască viața pe deplin.

„Eu aș dori să nu urmeze chiar același drum pe care l-am urmat eu, pentru că eu a trebuit să fac două facultăți până mi-am dat seama ce mi se potrivește. Și era să fac trei, dar m-am oprit la timp. (râde) Aș dori să facă din prima lucrul care o pasionează cel mai mult. Vom vedea care va fi acela. Este talentată în multe domenii, dar cred că este important să alegi o profesie care să-ți lase timpul să și trăiești”, a explicat Iulia Albu.

Citește și: Fiica Iuliei Albu seamănă leit cu mama ei. Mikaela s-a transformat într-o adevărată domnișoară: „Are gesturile Iuliei”

Pe lângă emoțiile legate de examenul fiicei lor, familia Albu se confruntă cu o provocare dificilă. În urmă cu o lună, Mihai Albu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Designerul de pantofi a fost operat și se află acum sub supravegherea medicilor. Alături de el sunt actuala iubită, Elena Nechifor, fosta soție, Iulia Albu, și fiica lor, Mikaela.

„Este un moment dificil pentru toți, dar suntem alături de Mihai și îi oferim tot sprijinul nostru”, a adăugat Iulia Albu.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.