Fiica de 19 ani a Ralucăi Moianu s-a căsătorit și e însărcinată. Cine e soțul ei și cum și-au anunțat invitații că vor avea un băiețel

Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii de succes "Iartă-mă!", a fost soacră mică și se pregătește ca în câteva luni să devină bunică. Unicul ei copil, Mara Ilinca, în vârstă de 19 ani, s-a căsătorit cu iubitul ei, Virgil, și este și însărcinată.

Mara Ilinca Ancuța și Virgil Boglea, de profesie avocat, au făcut cununia civilă în weekend. Tânăra de doar 19 ani, care este și însărcinată, a ales o rochie mini din dantelă, cu mâneci lungi și umerii căzuți. Alesul ei a îmbrăcat un costum maro, cămașă bleu și, în loc de papion sau cravată, a avut o eșarfă scurtă legată la gât.

Citește și: Fosta prezentatoare tv Raluca Moianu se mândrește cu fiica ei de 18 ani: “E puternică. Vrea să fie magistrat și să rămână în țară”

După evenimentul de la Starea Civilă, petrecerea s-a mutat la un local, unde mirii au făcut și marele anunț, acela că vor avea un băiețel. Deși au aflat sexul copilului și au anunțat cu fumigene albastre, pe trupul subțire al Marei nu se văd încă urmele sarcinii. Lângă ei au fost prietenii apropiați și familiile, dar și nașii, fostul fotbalist Dan Alexa și soția lui. 

Mara Ilinca Ancuța este însărcinată și va avea un băiețel

Mara și Virgil au anunțat că vor avea un băiețel. / Foto: Facebook

Soacra mică a fost toată un zâmbet. Îmbrăcată elegant, în albastru regal, Raluca Moianu, foarte puțin schimbată față de când prezenta"Iartă-mă!", la 17 ani de la ultima emisiune, a lăsat și un mesaj pe rețelele sociale. "Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiți fericiți! Să vă iubiți mereu!", a scris ea în dreptul a două poze de la cununie, semn că aprobă relația tinerei sale fiice. Marele absent de la cununie a fost tatăl Marei, comentatorul sportiv Marius Ancuța, pe care aceasta l-a pierdut când avea numai 13 ani. 

Studentă la Drept, Mara este acum soție de avocat și își dorește să devină magistrat. Virgil Boglea a terminat facultatea la Timișoara și profesează în București. Este cu 14 ani mai mare decât partenera lui. Acesta a fost avocatul echipei de fotbal FCSB.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu, fosta prezentatoare a emisiunii “De 3x femeie”. De aproape 10 ani trăiește în Oradea

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.