Episoadele care au făcut-o pe Goldie Hawn să nu mai stea fără pază acasă: "Mi-au luat o mulțime de lucruri"

Goldie Hawn nu mai renunță la bodyguard după câteva episoade care au făcut-o să se teamă pentru siguranța ei. 

Actrița a mărturisit, într-un podcast, că ea și Kurt Russell erau la cină când casa lor a fost spartă. "Au intrat de pe balcon în dormitorul nostru", a spus ea, fără a preciza când a avut loc incidentul, dar spunând că s-a panicat foarte tare. "Mi-au doborât ușa, deși este una sigură și foarte sofisticată. Mi-au luat o mulțime de lucruri", a mărturisit actrița de 78 de ani.

Citește și: Fiica lui Goldie Hawn, despre faptul că s-a aruncat într-un mariaj la 21 de ani. Kate Hudson nu regretă nimic: “Nu a fost o greșeală”

Patru luni mai târziu, Goldie era singură acasă când a auzit o bubuitură. Era vorba despre o altă încercare de jaf, lucru de care și-a dat seama mai târziu. "A doua zi am descoperit că cineva a încercat să intre în dormitorul meu în timp ce eram acasă. Nu am putut să cred. Ce se întâmplă aici?", a adăugat ea. Tocmai din această cauză, are acum mereu un paznic la casa ei, fiind atentă la acest aspect mai ales când e singură.

De la acele episoade, Hawn și partenerul ei, Kurt Russell, au renunțat la viața din Los Angeles pentru cea din Palm Desert, unde spun că se simt în siguranță. Cei doi actori sunt împreună de peste 40 de ani, au un copil din relația lor și alții din cele anterioare. Nu au vrut niciodată să se căsătorească, ba chiar au spus că un mariaj nu ar fi făcut altceva decât să strice ce au construit.

Citește și: Goldie Hawn, la benzinărie în Los Angeles. Actrița, mereu cu zâmbetul pe buze, a salutat fanii și fotografii

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.