E o femeie superbă, dar ea nu s-a considerat niciodată o mare frumusețe. Eva Mendes spune că Ryan Gosling o face să se simtă sexy

Eva Mendes nu a mai jucat într-un film de ani buni. S-a dedicat creșterii celor două fiice pe care le are cu Ryan Gosling. Acum, că fetele au crescut, actrița de 50 de ani a început să revină ușor-ușor în atenția publicului. Recent a devenit imaginea brandului Stella McCartney.

Într-un interviu pentru publicația britanică The Times, Eva Mendes a spus că nu s-a considerat niciodată o mare frumusețe, dar că mereu a fost conștientă că e o femeie plină de senzualitate și că, mai presus de toate, partenerul ei de viață o face să se considere așa. 

Citește și: Motivul pentru care Eva Mendes a ieșit din „ascunzătoare”. Face furori în noile fotografii apărute pe rețelele sociale

"Uneori mă simt extrem de sexy. Modul în care bărbatul meu se uită la mine este pur și simplu... Uneori mă gândesc că ar putea să nu fie pe placul tuturor, dar foarte mult din ceea ce simt este o reflecție a ceea ce îmi oferă el. Sunt atât de multe lucruri care mă pot face să mă simt sexy. Cred că asta este pentru că nu m-am considerat niciodată frumoasă, dar m-am simțit mereu sexy", a spus actrița din "Hitch".

Eva Mendes și Ryan Gosling / Foto: Profimedia

Eva Mendes nu regretă că nu a mai jucat în filme de 10 ani

Aceasta a vorbit cu sinceritate și despre parcursul ei la Hollywood, pe care l-a cam lăsat în urmă, Preferă acum să fie antreprenoare și, mai nou, autoare de cărți pentru copii. "Nu am fost niciodată îndrăgostită de actorie. Nu vreau să o spun într-un mod depreciativ, dar nu eram o actriță grozavă. Am avut momente când am lucrat cu oameni foarte talentați", a spus Eva Mendes. A ținut să menționeze și că momentul ei actoricesc preferat este legat de filmul pe platourile căruia l-a și cunoscut pe Ryan Gosling, "The Place Beyond the Pines" (2011). "El reușește să scoată din mine ceva ce nu a fost niciodată accesibil înainte", a spus Mendes.

Ultimul rol al Evei Mendes a fost în filmul "Lost River", în 2014.

Eva Mendes și Ryan Gosling, care e cu șase ani mai tânăr decât ea, sunt de mulți ani împreună. Formează un cuplu discret, care nu epatează în niciun fel. Sunt părinții a două fete, Esmeralda și Amada, de 10 și 8 ani.

Citește și: Antrenorul care l-a ajutat pe Ryan Gosling să obțină abdomenul de fier al lui Ken a dezvăluit secretele formei fizice a actorului

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.