Dragostea lor, mai puternică decât oricând. Daniel Crag si Rachel Weisz, de mână prin Veneția după ce au strălucit pe covorul roșu

Rachel Weisz și Daniel Craig au cucerit Veneția cu aparițiile lor unice. După ce au fermecat pur și simplu audiența când au pășit pe covorul roșu la premiera filmului „Queer”, a doua zi cei doi actori britanici au încântat cu prezența lor pe străzile faimosului oraș italian. 

Ei au fost filmați chiar când se îndreptau spre aeroport pentru a reveni în Anglia.

Rachel, în vârstă de 54 de ani, a emanat eleganță, fără a depune prea mult efort, într-o rochie în stil militar. A combinat ținutei ochelari de soare supradimensionați, o geantă de umăr și sandale maro.

Daniel, care a afișat un look total diferit de cum își obișnuise fanii în filmele cu James Bond, acum cu părul mult mai lung, a arătat cool într-o pereche de jeans, adidași și un tricou alb.

Cei doi soți, care s-au ținut mereu de mână, le-au zâmbit fotografilor și și-au salutat fanii sosiți să-și ia la revedere de la ei.

La premiera filmului „Queer”, Rachel a fost spectaculoasă într-o rochie albastră strălucitoare, cu umeri goi, la care a combinat un spectaculos colier cu diamante, în timp ce Daniel a arătat șic într-un costum alb-crem și pantofi maro.

Daniel Craig și Rachel Weisz. Veneția 2024. Profimedia
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.