De la blond la bucle „disco”. Angelina Jolie surprinde pe toată lumea cu noul look. Transformată total pentru o ședință foto inedită

Un etalon al frumuseții pentru mulți dintre admiratorii săi, Angelina Jolie nu încetează să uimească. Recent, actrița a participat la o sediță foto pentru cel mai nou număr al CR Fashion Book și a impresionat cu un look neașteptat. 

Angelina Jolie este transformată total cu bucle „disco”, o imagine rară pentru vedeta de 49 de ani. Și un look ce unora le-a adus aminte de savuroasa Carrie Bradshaw din „Sex and the City”.

„Lookuri din anii ’60, ’70, ’80 și ’90 revin și oferă inspirație pentru această tendință cu părul mare, impresionant”, a declarat stilista Lacy Redway, pentru Glamour, făcând referire la Brigitte Bardot, Donna Summer, Dolly Parton, Diana Ross și Cindy Crawford ca inspirație.

Dar se întorc mai ales buclele disco. „O tendință care oferă un plus, exagerat și îndrăzneț, dar atât de interesant”, a declarat și stilista Sarah Potempa, potrivit glamour.com. 

Angelina a purtat acum ținute create în propriul ei hub de îmbrăcăminte sustenabilă, „Atelier Jolie”. 

În interviul pe care l-a acordat cu această ocazie, vedeta din „Maleficent” a vorbit pe larg despre ce a inspirat-o să lanseze o astfel marcă de îmbrăcăminte, dar și despre cum speră că va fi perceput cel mai nou capitol din viața ei profesională. 

„Intenția mea a fost să clădesc un spațiu – un cămin, într-adevăr – unde oamenii să creeze și să se simtă inspirați. Această casă este formată din artiști și designeri din întreaga lume, iar în inima ei se află o invitație de a te angaja din nou în design și de a construi comunitate”, a spus Jolie.

Angelina traversează o perioadă plină în cariera ei. Ea și-a prezentat cel mai nou film, „Maria”, în urmă cu câteva săptămâni La Festivalul de Film de la Veneția.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.