De ce a fost prințul William îndreptățit să-și exprime îngrijorarea privind relația dintre Harry și Meghan: „A fost bine intenționat!”

Prințul William a fost îndreptățit să-și exprime îngrijorarea cu privire la relația dintre Harry și Meghan Markle, în momentul în care aceștia au început să iasă împreună, potrivit unei jurnaliste.

Într-un interviu pentru The Sun, Jennie Bond, fost corespondent BBC specializat pe familia regală britanică, a susținut că relația dintre Harry, în vârstă de 39 de ani și Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, a evoluat extrem de repede, spre deosebire de relația dintre William și Kate Middleton.

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Citește și: Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

„Kate a avut zece ani pentru a descoperi viața regală”, a spus Bond, adăugând: „Cred că a fost extraordinar că a văzut toate restricțiile și atenția publică pe care o aduce. Pentru că relația lor a durat atât de mult, ea a putut să-și dea seama dacă poate sau nu să facă față, iar William a avut, de asemenea, această șansă”.

„Din acest motiv William a fost îndreptățit să încerce să poarte o discuție cu Harry, să-l avertizeze: „Ești sigur că lucrurile nu merg prea repede în relația cu Meghan?” Pentru Harry a fost jignitor să-i fie adresată această întrebare, dar cred că el a fost bine intenționat.”

Prințul William. Profimedia

Harry și Meghan au început să se întâlnească în 2016, după ce s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Și-au anunțat logodna un an mai târziu și s-au căsătorit la Castelul Windsor în mai 2018. De cealaltă parte, William și Kate, în vârstă de 42 de ani, au avut o relație de opt ani înainte de a se căsători în aprilie 2011.

Citește și: Meghan Markle, ținute de 120.000 de lire sterline în timpul turneului din Nigeria, unde milioane de oameni trăiesc în sărăcie

Prințul Harry s-a arătat revoltat de îngrijorarea lui William

În cartea de memorii lansată în 2023 - Spare - Harry a dezvăluit că fratele său mai mare l-a avertizat cu privire la întâlnirile cu Meghan, care la acea vreme încă lucra la Hollywood în serialul de succes "Suits".

„Până la urmă, ea este o actriță americană. Orice se poate întâmpla”, i-ar fi spus William lui Harry.

Harry a susținut că i-a spus lui William că crede că mama lor decedată, prințesa Diana, l-a ajutat să o „găsească” pe Meghan. William „a făcut un pas înapoi,” a povestit Harry, și i-a spus fratelui său că „merge prea departe”.

Bond nu crede că Harry își va relua angajamentele regale

În cadrul interviului pentru The Sun, Bond a susținut „că nu-l vede pe Harry” să-și reia angajamentele regale.

„Da, mi-e dor de el. Harry era cel mai popular membru al familiei regale acum câțiva ani, nu-i așa? L-am văzut crescând, l-am cunoscut puțin, dar mi se părea un băiețel minunat, care a devenit apoi un adolescent fermecător și jovial”, a mai spus jurnalista.

Citește și: Ce avere au prințul Harry și Meghan Markle. S-a aflat acum câți bani au ducii de Sussex, la patru ani de când au părăsit familia regală

„Cel puțin asta am văzut noi. Era extraordinar pentru familia regală, a adus o notă naturală de simplitate și capacitate de relaționare”, a mai adăugat ea.

Bond a continuat să vorbească despre Harry și Meghan: „Ar fi adus un plus valoare dacă ar fi rămas, dar nu cred că se va întoarce. Dacă m-aș ruga pentru el, m-aș ruga să aibă o viață fericită acum, cu tot ceea ce își dorea. Libertatea pe care și-o dorea, soția pe care o iubește și copiii pe care îi adoră”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.