Dakota Johnson, la tv și pe străzile din New York într-o rochie transparentă pusă peste un body mulat și cizme peste genunchi

Dakota Johnson, una dintre tinerele actrițe cărora le place discreția mai degrabă decât atenția exagerată a publicului, se află în plin turneu de promovare al celui mai nou film al ei, "Madame Web".

Una dintre opriri a fost la emisiunea "Late Night with Seth Myers", pentru care a ales să-și expună și latura mai îndrăzneață. Dakota, fiica lui Melanie Griffith și a lui Don Johnson, a optat pentru o rochie neagră tricotată, lungă și cu guler, dar total transparentă. Pe dedesubt a pus un body strâns bine pe corp. Subțire și înaltă, actrița de 34 de ani a arătat foarte bine în ținuta simplă, dar de efect.

Citește și:Dakota Johnson are un fizic de invidiat. Actrița a atras toate privirile într-o rochie impresionantă cu spatele gol

La ieșirea din hotel, în timp ce pleca spre televiziune, a completat look-ul cu o jachetă neagră din piele și cizme peste genunchi. Poșeta și ochelarii de soare au fost singura pată de culoare, aceste accesorii fiind vișinii. 

Dakota Johnson / Foto: captură video Late Night with Seth Myers

Dakota Johnson, pusă în aceeași categorie cu alți țineri cu părinți celebri, dar care nu au neapărat merite proprii, a spus că tatăl ei, Don Johnson (74 de ani), i-a tăiat sprijinul financiar atunci când a ales să meargă pe calea actoriei în loc să meargă la facultate. "Mi-a spus că dacă merg la facultate, voi primi în continuare bani. Iar eu eram ceva de genul: 'Ei bine, voi fi actriță'. Atunci, el mi-a zis: 'În regulă, dar ești pe cont propriu'".

Citește și: Imaginea care vorbește de la sine despre relația dintre Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson, partenera fostului ei soț. “O iubesc mult”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.