Cum sărbătorea Meghan Markle Crăciunul înainte să devină ducesă. Băutura pe care fosta actriță o consuma în fiecare an
Înainte să se căsătorească cu prințul Harry și să petreacă sărbătorile în stil regal, Meghan Markle sărbătorea Crăciunul într-un mod destul de obișnuit. Fosta actriță din „Suits” a dezvăluit recent ce tradiții respecta și ce nu lipsea niciodată de pe masă în această perioadă.
Într-un interviu pentru revista de modă Grazia, Meghan a povestit cum arată viața ei înainte să devină soția prințului Harry și a oferit cele mai bune sfaturi pentru sărbători. În 2015, în timp ce juca în serialul de succes și scria pe popularul ei blog „The Tig”, ducesa îi ținea la curent pe fanii săi cu tot ce făcea în timpul sărbătorilor.
Actrița prefera să fie gazdă, chemându-și prietenii la ea acasă, unde amenaja totul în spiritul sărbătorilor de iarnă. Meghan a oferit și câteva sugestii despre cum poți să economisești bani în această perioadă. În ceea ce privește decorațiunile, ducesa le-a recomandat fanilor săi să folosească „ghirlande și crengi de magnolie” pentru a împodobi casă, fiind mult mai ieftine și elegante decât decorațiunile din comerț. Cât despre aranjarea mesei, Meghan a spus că alegea să fie cât mai simplă, folosind o față de masă albă, șervețele albe și „farfurii și inele de șervețele aurii”, care să se combine cu „tacâmurile elegante”. De asemenea, ea opta pentru flori albe, pe care le punea în căni vechi, pe care le transforma în vaze.
Pentru servirea mesei, ea opta pentru un bufet, iar oaspeții aduceau fiecare câte un fel de mâncare sau, dacă preferau, puteau să-l gătească la ea în bucătărie. Apoi, toată lumea se servea din fiecare fel de mâncare și se așezau la masa aranjată festiv. Felul principal de mâncare preferat al lui Meghan erau feliile de cartofi glazurați cu sirop de arțar. De asemenea, ea a mărturisit că acest concept a ajutat-o să scutească o mulțime de timp și de bani și să nu facă risipă de mâncare, după ce, „în anii trecuți a cumpărat prea multă mâncare de sărbători”.
Mai mult, Meghan a dezvăluit că avea și o plăcere vinovată în perioada sărbătorilor, având o băutură festivă preferată care nu lipsea în niciun an. Ea consuma de fiecare dată un cocktail de iarnă, din lapte de migdale, care poate fi servit atât rece, cât și cald.