Cum arată Jennifer Lopez la două luni de la divorțul de Ben Affleck. Actrița a apărut pe covorul roșu într-o fustă minusculă

Jennifer Lopez, cunoscută pentru eleganța sa și aparițiile spectaculoase pe covorul roșu, a strălucit din nou în cadrul unui eveniment recent, la două luni după despărțirea de Ben Affleck. Vedeta în vârstă de 55 de ani și-a etalat picioarele tonifiate la proiecția filmului „Unstoppable”, o producție la care Affleck a avut un rol esențial ca producător. Evenimentul a avut loc în cadrul festivalului AFI Fest, la celebrul TCL Chinese Theatre din Hollywood, iar Lopez nu a trecut neobservată.

Pentru apariția sa de pe covorul roșu, Jennifer a ales o fustă mini într-o nuanță delicată de roz pudrat, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi cu platformă, ce i-au subliniat silueta sculptată. Artista și-a completat ținuta cu un top alb, lejer, și o jachetă voluminoasă. Părul său în nuanțe de caramel a fost lăsat liber, iar machiajul impecabil i-a accentuat trăsăturile.

Jennifer Lopez/ Profimedia

Citește și: Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: "Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea"

La eveniment, JLo a pozat alături de colegul său de platou, Jharrel Jerome, care interpretează rolul principal în „Unstoppable”, un film biografic sportiv despre viața luptătorului Anthony Robles. Jennifer joacă rolul mamei acestuia, Judy Robles, iar în cadrul evenimentului a avut ocazia să pozeze alături de adevărata Judy.

Judy Robles și Jennifer Lopez/ Profimedia

Filmările pentru „Unstoppable” au fost inițial învăluite de speculații cu privire la prezența lui Ben Affleck, pe fondul zvonurilor de divorț. La premiera de la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, care a avut loc luna trecută, JLo a apărut singură, alegând o rochie metalică îndrăzneață, semnalând cu încredere că își continuă cariera și viața personală independent de Ben. Cu toate acestea, Matt Damon, bun prieten al lui Affleck și co-producător al filmului, a fost prezent, iar cei doi au avut o discuție mai lungă, care a atras atenția invitaților.

Citește și: Pe cine s-a bazat Jennifer Lopez după ce s-a despărțit de Ben Affleck: „Mi-au fost alături în cea mai dificilă perioadă din viața mea”

Potrivit unei surse citate de People, JLo și Damon au fost văzuți discutând intens și au schimbat câteva zâmbete în cadrul unei conversații care a durat aproximativ 20 de minute. Deși la prima vedere părea o întâlnire cordială între colegi, o sursă din anturajul lui Damon a declarat ulterior pentru DailyMail că JLo ar fi încercat să discute despre Affleck în această conversație, iar Damon, deși respectuos, a evitat subiectul.

„A fost o discuție amicală din partea ei, dar Matt a lăsat clar să se înțeleagă că nu dorea să discute despre Ben”, a relatat sursa.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.