Colaborare surprinzătoare și poze de senzație! Kate Moss, noua imagine a brandului de lenjerie modelatoare a lui Kim Kardashian

Kim Kardashian a dat o lovitură de imagine extraordinară! Vedeta de reality show a convins-o pe Kate Moss să fie imaginea brandului său de lenjerie modelatoare, Skims.

Kate Moss, una dintre cele mai reputate supermodele din lume, ajunsă la 47 de ani, a pozat în ipostaze senzuale și jucăușe, cu mâna în păr sau topless, îmbrăcată în piesele create de nimeni alta decât Kim Kardashian. Nu pare diferită de imaginea promovată în anii '90, când era una dintre cele mai cerute prezențe de pe podium și din paginile revistelor.

Citește și: Kim Kardashian a făcut valuri la Vatican cu ținuta aleasă. Nu a renunțat la decupaje și umeri goi

"Sunt onorată să o prezint pe Kate Moss drept noua imagine Skims pentru această vară", a scris Kim pe Instagram, acolo unde a povestit și cum a cunoscut-o pe legendara figură a modei din anii '90. Acestea se știu din 2014, de la petrecerea designerului Ricardo Tisci, iar Kim a fost mereu fana modelului, cucerită de "frumusețea ei clasică și autentică".

Citește și: Kate Moss, adevărul despre secretele întunecate din modă: Adolescentele, adesea presate să pozeze nud

Anunțul surprinzător a venit la doar câteva săptămâni de când cele două au fost surprinse împreună la Vatican, alături de fiica lui Kate, Lila. Atunci, mulți s-au întrebat ce le leagă pe Kim și Kate, însă ele deja pregătiseră această colaborare, iar pozele fuseseră făcute deja în Londra.

Foto: Profimedia, Instagram

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.