Cindy Crawford, dezvăluiri despre căsnicia cu Richard Gere, la aproape 20 de ani de la divorț: „M-am schimbat de dragul lui!”

Cindy Crawford, considerată una dintre cele mai frumoase supermodele ale anilor '90, avea doar 22 de ani atunci când s-a căsătorit cu Richard Gere, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Acum, însă, ajunsă la 57 de ani, ea a vorbit despre mariajul cu acesta.

În vârstă de 57 de ani, Crawford și-a amintit că s-a schimbat complet atunci când a început să iasă cu actorul din „Pretty Woman”, totul pentru că își dorea ca această relație să funcționeze.

Cindy Crawford / Foto: Profimedia

Citește și: Nuntă sfârșită cum nu se poate mai rău: mirele și-a dat de gol soția, în fața tuturor, că l-a înșelat cu cumnatul lui. Imagini virale

În cadrul documentarului „The Supermodels”, în care apar și Naomi Campbell, Linda Evangelista și Christy Turlington, Crawford a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut când a acceptat să aibă o relație cu Richard Gere, ea mărturisind că a „împrumutat” din pasiunile lui, totul din încercarea de a se ridica la „înălțimea” lui.

Cindy Crawford și Richard Gere / Profimedia Images

Crawford, care era cu 17 ani mai tânără decât Richard Gere, acum în vârstă de 74 de ani, s-au căsătorit în 1991, după aproape trei ani de relație.

Potrivit acesteia, la momentul acela, ea nu a ales să-și dezvolte anumite pasiuni, ci le-a împrumutat pe ale lui Richard.

„La începutul relației, mai ales când ești cu o femeie tânără, se întâmplă lucruri de genul. Întrebi: „Îți place baseball?”, iar răspunsul este ”Da, îmi place”, a spus ea, oferind un alt exemplu: „Chiar ești interesată de budismul tibetan? S-ar putea să fiu, voi încerca”, a spus ea referindu-se la Gere, care este cunoscut pentru devotamentul arătat budismului.

Citește și: Cindy Crawford, aproape de nerecunoscut fără urmă de machiaj. Cum s-a lăsat filmată la saună vedeta americană

Deși Cindy a părut să regrete rolul pasiv pe care l-a avut în căsnicia care s-a încheiat în 1995, ea consideră că faptul că se învârteau în cercuri diferite a reprezentat un ajutor pentru cariera ei, mai ales că, pe lângă prezentări de modă, ea a prins câteva colaborări ca prezentatoare TV, a apărut și în videoclipul lui George Michael - Freedom, dar și în cel al lui Jon Bon Jovi - Please Come Home For Christmas.

Cindy Crawford este căsătorită din 1998 cu Rande Gerber

Cindy Crawford, alături de soțul ei, Rande Gerber/ Getty Images

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au căsătorit la Ocean Club în Nassau, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 90 de invitați. Cei doi au avut o petrecere pe o plajă privată, la care s-au servit paste, fructe de mare, vită, dar și tort de morcovi, care este preferatul supermodelului.

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce a urmărit-o pe Cindy Crawford. Omul susține că are un copil cu supermodelul

Cindy și Rande au împreună doi copii, un băiat, Presley, de 22 de ani și o fiică, Kaia, în vârstă 20 de ani, care pare să calce pe urmele mamei ei.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.