Cher, pe covorul roșu alături de iubitul ei cu 40 de ani mai tânăr. S-a bucurat de toată atenția lui Alexander

Cher a apărut alături de iubitul ei, Alexander 'AE' Edwards, pe covorul roșu la Victoria's Secret Fashion Show, marți seară.

Cântăreața în vârstă de 78 de ani s-a bucurat de multă atenție și afecțiune din partea partenerului ei cu 40 de ani mai tânăr.

Cher a și cântat la celebrul eveniment de modă care a revenit după o pauză de șase ani. 

Artista și-a coordonat ținuta nonconformistă cu cea a lui Edwards.

Val de reacții în mediul online după apariția Adrianei Lima la show-ul Victoria's Secret: „Iar și-a făcut ceva la față?”

Cher, despre relația cu Alexander Edwards: „Dragostea nu ştie matematică”

Relaţia dintre Cher, pe numele real Cherilyn Sarkisian, şi producătorul muzical Alexander Edwards a intrat în atenţia publicului spre sfârșitul anului 2022, când cei doi au fost văzuţi în timp ce se ţineau de mână, potrivit People.

Vedeta americană a publicat un mesaj pe Twitter (acum X), care a fost şters între timp, în care s-a adresat celor care critică relaţia ei cu un bărbat mult mai tânăr.

„Dragostea nu ştie matematică”, a scris cântăreaţa americană, la începutul lunii noiembrie.

Atunci când a fost invitată în emisiunea „The Kelly Clarkson Show”, Cher a dezvăluit că bărbaţii cu care a avut în trecut relaţii şi care erau din generaţia ei nu o plăceau suficient.

„Poate că bărbaţilor mai tineri pur şi simplu nu le pasă dacă eşti amuzantă sau scandaloasă şi dacă vrei să faci lucruri prosteşti şi dacă ai o personalitate puternică”, a adăugat vedeta americană, printre ai cărei iubiţi s-au aflat colegii din distribuţia filmului „Top Gun”, Val Kilmer și Tom Cruise. „Nu renunţ la personalitatea mea pentru nimeni”, a mai spus Cher.

Relaţia lui Alexander Edwards cu legenda muzicii pop a început la puţin peste un an după ce el s-a despărţit de Amber Rose în august 2021. Modelul şi prezentatoarea TV l-a acuzat pe fostul ei iubit, cu care a avut o relaţie de trei ani, că i-a fost infidel şi că a avut aventuri cu cel puţin 12 persoane, potrivit revistei People.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.