Ce cadou i-a făcut prințul Harry unui însoțitor de zbor în timp ce se întorcea în SUA: „Asta am găsit în bagajele mele”
Prințul Harry a reușit să-i facă ziua mai bună unui însoțitor de zbor, atunci când se întorcea în SUA, la soția sa Meghan Markle și la copiii lor, Lilibet și Archie. Fratele prințului William a călătorit pentru trei zile în Marea Britanie și, deși era preocupat de problemele actuale din viața sa, a dat dovadă de generozitate atunci când l-a recompensat pe cel care i-a fost alături pe tot timpul zborului.
Însoțitorul de zbor, numit Holden Pattern, a postat un videoclip pe TikTok în care le-a arătat utilizatorilor cadoul surpriză primit de la prințul Harry. Ducele de Sussex i-a oferit tânărului o copie gratuită a cărții lui de memorii, „Spare”, recompensându-l pentru că a avut grijă de el pe tot timpul zborului.
Holden a fost extrem de fericit, mai ales că Harry a fost de acord să facă o poză împreună cu acesta. În videoclipul postat de tânăr, acesta explica cum, la câteva secunde după ce Harry a coborât din avion, a găsit cartea în bagajul lui.
Citește și: Prințul Harry a învinuit presa pentru despărțirea de Chelsy Davy: „A încercat să-mi distrugă orice relație”
„Asta am găsit în bagajele mele. Am primit-o de la un pasager special”, a declarat Holden Pattern.
Cartea „Spare”, scrisă de prințul Harry a creat o mulțime de controverse după ce a fost lansată în luna ianuarie. Ducele a făcut o serie de dezvăluiri despre familia sa, detaliind o presupusă altercație dintre el și fratele său, prințul William, și spunând că a aflat de moartea bunicii sale prin intermediul site-ului BBC.
Harry a fost recent în Marea Britanie pentru a depune mărturie în procesul împotriva MGN Ltd, devenind astfel primul membru regal care a depus mărturie într-un proces în ultimul secol.
În procesul în desfăşurare, care a fost deschis luna trecută la Înalta Curte din Londra, Harry şi ceilalţi reclamanți îl acuză pe editorul Daily Mirror că a folosit mijloace ilegale pentru a culege informaţii despre ei, inclusiv prin piratarea mesajelor vocale, între 1995 şi 2001.
Mirror Group Newspapers (MGN) - care, pe lângă Daily Mirror, publică şi edițiile de duminică ale ziarului - a recunoscut la începutul procesului în pledoariile sale scrise „unele dovezi” de colectare ilegală de informaţii.
Citește și: Motivul pentru care prințul William nu s-a înclinat în fața reginei Camilla. Moștenitorul tronului a încălcat protocolul regal
MGN şi-a prezentat scuze „fără rezerve” şi a promis că această situaţie „nu se va mai repeta” niciodată. Avocatul editorului, Andrew Green, în schimb, a respins acuzaţiile de interceptare a mesajelor vocale, evidențiind vechimea faptelor, care datează dintr-o perioadă în care grupul avea alţi lideri.