Cât a costat rochia de mireasă purtată de Lana Del Rey la nuntă. Artista și-a achiziționat-o înainte să-și confirme relația

Lana Del Rey și-a achiziționat rochia de mireasă de la un butic local din New Orleans cu câteva luni înainte ca relația sa cu Jeremy Dufrene să devină publică. Alegerea artistei de 39 de ani a surprins pe toată lumea, mai ales că, spre deosebire de alte vedete, nu a optat pentru o rochie semnată de un designer renumit. În schimb, și-a găsit ținuta la un magazin mic numit Vintage Market by Trashy Diva, în luna mai.

O sursă a declarat pentru TMZ că „nu este clar dacă Lana a intrat în magazin în căutarea unei rochii de mireasă, dar după ce a încercat mai multe articole, a ajuns să se îndrăgostească de o rochie din vitrină”. Rochiile de mireasă din acest magazin au prețuri cuprinse între 200 și 400 de dolari, iar rochia aleasă de Lana a fost descrisă ca fiind una boemă, cu decolteu cu volane și o fustă fluidă cu trenă.

Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene/ Profimedia

Pentru ziua cea mare, Lana a ales să-și poarte părul într-o coadă ondulată, accesorizată cu o panglică de un albastru pal. Ea și Jeremy, tată a trei copii, și-au surprins fanii atunci când și-au unit destinele la doar o lună după ce și-au făcut publică relația.

Citește și: Lana Del Rey a crezut că e zodia Gemeni ani de zile. Când a verificat harta astrologică și-a schimbat toate bijuteriile: „O nebunie”

Ceremonia a avut loc în localitatea Des Allemands, Louisiana, pe malul unui bayou unde Jeremy își desfășoară excursiile populare cu barca din mlaștină. Mireasa a fost condusă pe culoar de tatăl ei, Robert Grant, iar în fotografiile obținute de DailyMail, Lana apare radiind de fericire, ținând în mână un buchet de flori. Proaspeții căsătoriți au mers apoi spre recepția în aer liber, unde invitații i-au întâmpinat cu căldură.

Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene/ Profimedia

Ținuta lui Jeremy a fost simplă, dar elegantă: un costum negru, cămașă albă și pantofi maro, renunțând la pălăria sa obișnuită de camioner. Printre invitați s-au numărat și membrii familiei Lanei, inclusiv mama sa, Patricia Ann Hill, sora Caroline Grant și fratele Charlie Hill-Grant. Nunta Lanei marchează prima sa căsătorie, în timp ce pentru Jeremy este a doua.

Citește și: Lana Del Rey a fost jefuită. Laptopul, camerele foto și hard disk-urile artistei au fost furate: „Nu mai las niciodată nimic în mașină”

Lana și Jeremy s-au cunoscut pentru prima dată în 2019, în timpul unui concert al artistei la Buku Music + Art Project din Louisiana. În acea perioadă, Lana a participat la unul dintre tururile cu barca ale lui Jeremy și a fost impresionată de el. După acea întâlnire, drumurile lor s-au separat pentru o vreme, însă în luna mai a acestui an, cei doi s-au reconectat și de atunci au rămas împreună.

La începutul acestei luni, Lana și Jeremy au fost văzuți împreună la nunta lui Karen Elson, unde au fost prezente și alte celebrități precum Taylor Swift și Travis Kelce. Cei doi nu și-au ascuns sentimentele și au fost văzuți ținându-se de mână pe parcursul evenimentului.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.