Avertismentul primit de Camilla de la regretata regină Elisabeta. Ce i-ar fi spus suverana înainte de nunta acesteia cu regele Charles

Regina Camilla a primit un avertisment foarte specific de la regretata regină Elisabeta înainte de a se căsători cu Regele Charles. După ce și-au anunțat logodna în februarie 2005, Charles și Camilla s-au căsătorit pe 9 aprilie, într-o ceremonie civilă la Windsor Guildhall, urmată de o binecuvântare religioasă la Capela Sf. Gheorghe.

Au trecut 19 ani de la nunta regelui Charles și a reginei Camilla. Ceremonia lor a fost una intimă, cu doar 28 de invitați, inclusiv fiii regelui, prințul William și prințul Harry, și copiii Camillei din căsătoria anterioară cu Andrew Parker Bowles, Tom Parker Bowles și Laura Lopes.

Citește și: Gafa făcută de Brigitte Macron în prezența reginei Camilla. Cele două s-au îmbrăcat asortat, în alb din cap până-n picioare, în Franța

Întrucât amândoi mirii fuseseră căsătoriți anterior, regina Elisabeta a ales să nu participe la ceremonia civilă, considerând că nu era potrivit să fie prezentă în calitate de șef al Bisericii Angliei. Cu toate acestea, atât ea, cât și soțul ei, prințul Philip, și-au arătat sprijinul pentru cuplu participând la serviciul de rugăciune și găzduind apoi o recepție la Castelul Windsor.

În ziua nunții, Camilla a purtat două ținute distincte. Pentru ceremonia civilă, ea a optat pentru o rochie de șifon de mătase crem și o haină de mătase asortată, create de designerul Anna Valentine, completate cu o pălărie crem de Philip Treacy. Pentru binecuvântarea religioasă, Camilla a ales un palton brodat albastru pal și auriu peste o rochie de șifon asortată, ambele create de Robinson Valentine. A purtat, de asemenea, o bentiță uimitoare din pene de aur cu diamante Swarovski, în locul unei diademe, relatează The Mirror.

Citește și: Camilla Parker Bowles are doi copii, iar fiica îi seamănă perfect. Cum arată Laura la 45 ani

În timpul ședinței foto, pe treptele Capelei Sf. Gheorghe, vântul i-a cauzat dificultăți Camillei, care se lupta cu bentița sa. Regina Elisabeta, observând acest lucru, a remarcat către fiul său: „Am avertizat-o să nu poarte pene”.

Grant Harrold, fostul majordom regal, a împărtășit ulterior detalii despre cum regretata regină a contribuit la organizarea nunții, inclusiv la aranjamentele florale și la alegerea verighetelor cuplului. De asemenea, ea a ținut un discurs comic la recepția de după ceremonie, oferind o binecuvântare simbolică căsătoriei.

Citește și: Dezvăluiri despre regele Charles și Camilla, la împlinirea a 19 ani de la nuntă. Cum vor sărbători acum, când suveranul e bolnav

„S-a greșit când s-a spus că reginei nu i-a plăcut sau nu a susținut nunta. Este complet fals. Apariția ei la recepție a fost un mare semn al aprobării sale. Regina a fost uimitoare la nuntă, ținând un discurs foarte amuzant. A comparat relația lor cu o cursă de cai Grand National, demonstrându-și talentul de comediant și abilitățile oratorice”, a declarat Grant Harrold.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.