Andreea Diaconu, senzațională pe podiumul Jacquemus. Absolventă de universitate de top, românca e de aproape 20 de ani în lumea modei

Superba româncă Andreea Diaconu, model de succes peste hotare, a strălucit în prezentarea de modă Jacquemus, prima colaborare dintre ea și brandul francez.

Andreea Diaconu împlinește 33 de ani în luna martie, s-a născut în București și locuiește de ani buni în SUA. Este căsătorită cu un coleg de breaslă, modelul canadian Simon Nessman. Și-a început cariera la 13 ani, după ce fusese descoperită pe când avea doar 11 ani, la o piscină publică. La 14 ani a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru Dolce & Gabbana. A apărut în multe show-uri de modă, dar și pe copertele celor mai importante reviste. Din portofoliul ei nu lipsesc ședințele foto pentru Vogue, Elle sau W și defilările pentru cele mai mari branduri din lume.

Citește și: Ce s-a ales de Kelly Fisher, modelul pe care Dodi al-Fayed l-a părăsit pentru a fi cu prințesa Diana. Renunțase la carieră pentru el

A bifat acum și prima ei prezentare pentru Jacquemus. Evenimentul a avut loc în sudul Franței, în prezența unor vedete precum Kylie Jenner, actrițele Julia Roberts și Kristin Davis sau cântărețul Jack Harlow.

Gigi Hadid a deschis prezentarea de modă. Au defilat, printre alte modele de top, și Emily Ratajkowski, dar și iubita lui Leonardo DiCaprio, Vittoria Ceretti. A furat privirile, însă, și românca Andreea Diaconu. La 1,79 m înălțime, cu o frumusețe naturală aparte și experiență în industria de modeling, românca a strălucit. A îmbrăcat o haină lungă, cu structură și animal print, care are un preț de 2400 de euro.

Citește și: Model care a defilat pentru Victoria’s Secret: „Ce vedeți pe podium nu reprezintă realitatea, nici măcar mama nu m-a recunoscut!”

Andreea a și postat pe Instagram momentul ei din prezentare, dar și gândurile care au învăluit-o. "A fost așa special! Primul show pentru Jacquemus și primul show după ce am absolvit Columbia (Universitatea Columbia -n.r.). Nu mi-aș fi putut dori o mai bună reintroducere în modă nici dacă aș fi încercat. Recunoscătoare pentru toți cei implicați. A fost incredibil să defilez și să petrec timp într-un loc plin de istorie, frumusețe și spirit, în timp ce am purtat Les Sculptures".

Andreea Diaconu vorbește cinci limbi, dintre care trei fluent. A absolvit recent Universitatea Columbia din New York, aflată pe locul 23 în topul universităților din lume. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.