Ana Ivanovici, în centrul atenției la un eveniment în Berlin. Soția germanului Schweinsteiger, fabuloasă într-o rochie cu spatele gol

Ana Ivanovici, fosta jucătoare de tenis și soția fotbalistului german Bastian Schweinsteiger, a fost în centrul atenției la un eveniment desfășurat la Berlin, unde a ales să poarte o ținută ce i-a subliniat silueta perfectă.

În vârstă de 36 de ani, fosta jucătoare de tenis care s-a aflat pe primul loc în clasamentul WTA timp de 12 săptămâni, în 2008, a strălucit într-o rochie neagră, midi, cu spatele gol, pe care a combinat-o cu dresuri negre și pantofi cu tocuri înalte. De asemenea, părul coafat lejer și machiajul discret i-au completat cu brio look-ul, ajutând-o să se facă remarcată.

Ana Ivanovici / Profimedia Images

Ivanovici, care a câștigat French Open în 2008, a părut într-o formă de invidiat, ea bucurându-se din plin de momentele petrecute la eveniment, dovadă fiind faptul că a interacționat cu mai multe persoane, cu care s-a și fotografiat.

Ana Ivanovici, alături de alți influenceri / Profimedia Images

Citește și: Ana Ivanovici si Bastian Schweinsteiger, surprinsi pe plajele din Mallorca impreuna cu cei doi copii

Ana Ivanovici (36 de ani) s-a retras din circuitul WTA în 2016, la câteva luni după ce s-a căsătorit cu fostul fotbalist Bastian Schweinsteiger (40 de ani).

Ana Ivanovici și Bastian Schweinsteiger au împreună doi copii, Luka și Stefan, iar fostul lider mondial din tenisul feminin a început să lucreze cu diferite branduri după retragere, întrucât și-a construit o comunitate pe rețelele sociale, fiind urmărită de peste 1,5 milioane de persoane.

Ana Ivanovici și Bastian Schweinsteiger s-au căsătorit la Veneţia

Cei doi s-au căsătorit în 2016, la Veneția, în cadrul unei ceremonii care a avut la Palazzo Cavalli, iar printre invitații de la nuntă s-au numărat jucătorul britanic de tenis Andy Murray, sportiva germană Angelique Kerber dar şi coechipierii lui Schweinsteiger de la naţionala Germaniei, Thomas Muller şi Lukas Podolski.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.