Alessandra Ambrosio, spectacol la volei pe plajă, jucat în costum de baie. Supermodelul continuă să arate impecabil la 43 de ani

Alessandra Ambrosio continuă să impresioneze cu fizicul ei de invidiat și la 43 de ani. Supermodelul brazilian a fost surprins duminică în Los Angeles, în timpul unei partide de volei pe plajă alături de prietenii săi. Îmbrăcată într-un costum de baie verde pal, cu detalii albe, Alessandra și-a pus în valoare silueta perfectă, evidențiind abdomenul tonifiat și curbele grațioase, care au consacrat-o de-a lungul anilor.

Costumul de baie a fost completat de ochelari de soare de designer și un colier auriu discret. Cu părul prins într-o coadă împletită lejeră și un machiaj natural, modelul a radiat de naturalețe și eleganță. În timp ce se juca cu prietenii ei, Alessandra a demonstrat abilități impresionante de sportivă, sărind agil pentru a bloca mingea de volei, aducând aminte de energia și vitalitatea care au caracterizat-o întreaga sa carieră.

Alessandra Ambrosio, volei pe plajă într-un costum de baie provocator/ Profimedia

Citește și: Alessandra Ambrosio, spectaculoasă într-o rochie mulată cu decupaje. Modelul arată impecabil la vârsta de 43 de ani

Cariera sa impresionantă a început de la o vârstă fragedă, când a luat primele lecții de modeling la doar 12 ani. De atunci, Alessandra a cucerit industria modei, devenind una dintre cele mai apreciate și respectate figuri din domeniu. Ea a fost imaginea unor branduri prestigioase precum Christian Dior, Armani și Ralph Lauren, iar ca înger Victoria's Secret, a pășit pe podiumurile internaționale din 2004 până în 2017. De asemenea, și-a lansat propriul brand de costume de baie, care s-a bucurat de un succes răsunător, vânzând peste 10.000 de unități în prima lună.

Alessandra Ambrosio, volei pe plajă într-un costum de baie provocator/ Profimedia

Citește și: Alessandra Ambrosio, abdomen de fier la 43 de ani. Supermodelul a atras toate privirile într-un costum de baie în Ibiza

În afara lumii modei, Ambrosio este ambasador al Societății Naționale de Scleroză Multiplă și este mamă a doi copii: Anja Louise, de 16 ani, și Noah, de 11 ani, pe care îi are cu fostul ei partener, Jamie Mazur. După despărțirea de acesta în 2018, Alessandra a continuat să își concentreze energia asupra carierei și familiei, dovedind că frumusețea, succesul și echilibrul personal sunt trăsături care o definesc.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.