A născut luna trecută, dar nu ratează nicio ieșire în oraș. Cum a fost surprinsă Hailey Bieber în Los Angeles

La doar o lună după ce a devenit mamă, Hailey Bieber a fost surprinsă luând cina la un restaurant din Los Angeles, afișând o siluetă remarcabilă. Modelul și soția celebrului cântăreț Justin Bieber a petrecut timp de calitate cu prietena ei, Lori Harvey, la un restaurant de sushi, în timp ce artistul avea grijă de copilul lor. 

Hailey, în vârstă de 27 de ani, a impresionat cu o ținută casual, dar chic, formată dintr-o jachetă supradimensionată din piele și un top negru, pe care le-a asortat cu o pereche de blugi. Singurele accesorii pe care le-a purtat a fost inelul de logodnă impresionant, estimat la 1,5 milioane de dolari, și o pereche de ochelari de soare.

Hailey Bieber/ Profimedia

Nu este prima apariție a lui Hailey de când a devenit mamă. Modelul a fost surprins și săptămâna trecută la o cină cu prietena ei Kylie Jenner

Citește și: Hailey Bieber dezvăluie că nu este foarte apropiată de familia ei: "Mi-am construit-o pe a mea"

Recent, Hailey și Justin Bieber au celebrat cea de-a șasea aniversare a căsătoriei lor, iar modelul a împărtășit câteva momente speciale cu cei 53,3 milioane de urmăritori pe Instagram. Hailey a postat fotografii cu baloane și lumânări, oferind fanilor o privire discretă asupra modului în care au marcat această ocazie specială. Printre imaginile postate s-a numărat și o fotografie polaroid în care ea și Justin se sărutau, însoțită de mesajul simplu, dar plin de dragoste: „6 ani. Te iubesc.”

Cei doi s-au căsătorit în secret la un tribunal din New York, în 2018, la câteva luni după despărțirea lui Justin de fosta lui iubită, Selena Gomez. Mai târziu, în 2019, au organizat o ceremonie fastuoasă la hotelul Montage Palmetto Bluff din Carolina de Sud.

La sfârșitul lunii august, Hailey și Justin și-au întâmpinat primul copil, un băiețel pe care l-au numit Jack Blues Bieber. Justin a fost cel care a făcut anunțul oficial, postând pe Instagram o fotografie adorabilă cu piciorușul mic al nou-născutului, însoțită de mesajul emoționant: „Bine ai venit acasă, Jack Blues Bieber.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Numele „Jack” pare să aibă o semnificație specială pentru familie, fiind al doilea nume al tatălui lui Justin, Jeremy Bieber. Relația dintre Justin și tatăl său a fost una complicată în copilărie, dar cei doi s-au reconectat și au consolidat legătura lor pe măsură ce Justin a crescut.

Citește și: Hailey Bieber, seducătoare în orice ținută. Soția lui Justin Bieber a făcut furori într-o haină de blană la brațul artistului

Hailey și Justin s-au pregătit intens pentru sosirea primului lor copil. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că aceștia erau extrem de entuziasmați și „gata să devină părinți”. Nașterea lui Jack Blues Bieber a avut loc la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, același spital unde au născut și alte vedete de renume, precum Kylie Jenner.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.