Un antrenor reputat, iubire cu o majoretă cu 48 de ani mai tânără. "Ce zic părinții tăi că ai o relație cu un om mai în vârstă ca ei?"

Bill Belichick, un reputat antrenor de fotbal american, de 8 ori câștigător de Super Bowl, are 72 de ani și o relație cu o tânără de 24 de ani, fostă majoretă.

Relația atipică dintre cei doi, despărțiți de o diferență de vârstă de aproape 50 de ani, a început după ce Bill a încheiat povestea de iubire cu prezentatoarea tv Linda Holliday. De asemenea, el a fost căsătorit din 1977 până în 2006.

Criticați pe internet după ce și-au făcut relația publică

Bill Belichick și Jordon Hudson sunt iubiți, deși îi despart 48 de ani. / Foto: Instagram

Zilele trecute, Jordon Hudson, majoreta care acum e iubita fostului antrenor, a postat pe Instagram mai multe imagini de cuplu, un rezumat al lunilor de vară petrecute împreună. Astfel, cei doi și-au făcut publică relația, semn că nu mai vor să se ascundă de nimeni. Fericiți în poze, Bill și Jordon au fost imediat criticați de internauți. Rubrica de comentarii s-a umplut de mesaje. "Ce drăguț, își scoți bunicul la plimbare"; "Nu-ți pierde timpul cu bătrânul acela"; "Din nefericire, genul acesta de relații nu rezistă"; "Ce decizii ciudate iei în viață"; "Ai probleme serioase dacă ai o relație cu un bărbat de 70 de ani"; "Îți aplaud disperarea de a fi relevantă prin a avea o relație cu un bărbat cu 50 de ani mai mare"; " E destul de bătrân să fie tatăl tatălui tău"; "Ce cred părinții tăi despre faptul că ai o relație cu un om mai în vârstă decât ei? Lui Bill ar trebui să-i fie rușine" - au fost câteva dintre cuvintele celor care nu s-au abținut să-și scrie părerile.

Citește și: E cu un an mai mare decât mama soției lui, sunt priviți ciudat când se sărută, dar lor nu le pasă. Vârsta îi desparte, iubirea îi leagă

Bill Belichick și Jordon Hudson sunt iubiți, deși îi despart 48 de ani. / Foto: Profimedia

În iunie, cei de la People au aflat că relația dintre Belichick și Hudson nu e de ieri, de azi, ci de un an. În septembrie 2023, antrenorul și iubita lui din ultimii 16 ani, Linda Holliday, s-au despărțit definitiv, după ce în ultimul an s-au certat și împăcat de mai multe ori. Lucrurile cu Jordon s-au legat imediat. Femeia, cu 48 de ani mai tânără decât partenerul ei, a fost majoretă la Universitatea Bridgewater State din Massachusetts. 

Bill și Jordon s-au cunoscut în februarie 2021, în timpul unei curse aeriene, scrie TMZ. Ea era încă studentă pe atunci și i-a cerut antrenorului un autograf pe o carte. Au fost surprinși împreună în mai multe rânduri, încă de la începutul lui 2023, dar relația a fost confirmată abia în iunie 2024. 

Citește și: Nova are 29 de ani, iubitul, 63: “Mi-e teamă că va muri”. El o întreținea la început, acum e asistentul ei și a trecut-o în testament

Foștii jucători ai lui Bill Belichick, printre care și Tom Brady, l-au tachinat pentru relația cu tânăra

Foștii jucători ai echipei Patriots, antrenați de Bill Belichick, l-au tachinat pe acesta în public, la roastul făcut lui Tom Brady, pentru relația cu femeia mai tânără cu 48 de ani decât el.

"Obișnuiai să vorbești că suntem ca la Liceul Foxborough când eram slabi. Acum știu de ce erai obsedat de Liceul Foxborough: te pregăteai să-ți alegi noua iubită", a spus Rob Gronkowski.

Și Tom Brady a intervenit, făcând glume pe seama lui Belichick și spunând că antrenorul a ajuns să plece pe furiș, la 6 dimineața, de acasă de la iubita lui, asemenea unui adolescent îndrăgostit.

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

Citește și: Descoperirea neașteptată a unei femei care și-a făcut un test ADN, după zece ani de căsnicie și trei copii: „Oare trebuie să divorțez?”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.