Tatăl lui Meghan Markle a dezvăluit singurul regret pe care îl are în relația cu ducesa de Sussex: „Am crezut că va fi mereu acolo”

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a vorbit deschis despre durerea pe care o simte după înstrăinarea de fiica sa, pe măsură ce se apropie de împlinirea a 80 de ani și se confruntă cu probleme de sănătate. Într-un interviu acordat pentru Mail on Sunday, Thomas a mărturisit că și-a imaginat că Meghan „va fi mereu acolo” pentru el, exprimându-și regretul și dezamăgirea față de situația actuală.

Thomas, fost director de lumini la Hollywood, a recunoscut că a greșit atunci când a colaborat cu paparazzii pentru a vinde poze înainte de nunta fiicei sale. Incidentul a fost unul dintre motivele principale pentru care relația lor s-a deteriorat. În plus, el nu a putut să participe la nunta lui Meghan cu prințul Harry, deoarece a suferit două atacuri de cord, ceea ce a dus la preluarea rolului de către Regele Charles al III-lea de a o conduce pe Meghan la altar.

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri despre ruptura dintre Meghan Markle și tatăl ei: ”Dacă n-ar fi fost cu mine, atunci el ar fi fost lângă ea!”

„Singurul lucru pe care nu mi l-am imaginat niciodată a fost că Meghan se va întoarce împotriva mea în acest moment al vieții mele. Am crezut că va fi mereu acolo pentru mine”, a declarat Thomas Markle.

El a explicat că situația în care s-a aflat atunci când a fost urmărit de paparazzi a fost una dificilă și a subliniat că a încercat în repetate rânduri să își ceară scuze pentru greșeala făcută. De asemenea, Thomas a menționat că acțiunile lui Meghan și Harry, cum ar fi acuzarea familiei regale de rasism, sunt mult mai grave decât greșeala pe care el a comis-o. 

Thomas Markle și fiica lui, Meghan Markle/ Profimedia

Thomas l-a criticat, de asemenea, pe Harry pentru că nu a făcut niciun efort să-l întâlnească, întrebându-se cum un bărbat s-ar putea căsători fără să-l cunoască pe tatăl soției sale.

Citește și: Meghan Markle crede că e „loc de iertare” între ea şi membrii familiei regale. „Harry mi-a zis: 'Mi-am pierdut tatăl în acest proces'”

„Când mă gândesc la viața mea, așa cum faci când te apropii de 80 de ani, o întrebare la care nu pot găsi un răspuns este: De ce nu a venit Harry niciodată să mă întâlnească? Are resursele pentru a zbura în jurul lumii. Asta nu a avut niciodată sens pentru mine”, a spus Thomas Markle, adăugând: „Ce bărbat se căsătorește fără să-l cunoască pe tatăl soției sale?”.

Singura dorință pe care o are tatăl lui Meghan Markle înainte de a împlini 80 de ani. Cei doi nu au mai vorbit de șase ani

Thomas Markle a făcut o rugăminte emoționantă către fiica sa înainte de a împlini 80 de ani, cerând să-și cunoască nepoții, pe prințul Archie și pe prințesa Lilibet. Cu ocazia aniversării sale, care va avea loc pe 18 iulie, tatăl ducesei de Sussex, care nu a mai vorbit cu Meghan de șase ani, a recunoscut că nu se așteaptă să primească vești de la ea, dar speră să aibă ocazia să-și vadă nepoții, chiar și într-o fotografie.

„Nu am avut pretenții să fiu căutat de ziua de naștere, dar știu că singura persoană de la care vreau cel mai mult să aud, Meghan, nu mă va contacta. Mi-ar plăcea să-mi cunosc nepoții, dar aș fi fericit și cu o fotografie în acest stadiu”, a declarat Thomas Markle pentru Daily Mail.

Thomas Markle și fiica lui, Meghan Markle/ Profimedia

Citește și: Meghan Markle, criticată din nou după ce tatăl ei a ajuns de urgență la spital: ”N-a încercat să ia legătura cu el!”

Într-un interviu recent, Thomas a recunoscut că „nu s-a așteptat niciodată să ajungă la 80 de ani” după ce tatăl său a murit la vârsta de 61 de ani. El și-a exprimat mândria față de realizările sale de-a lungul vieții, dar a subliniat că ultimii șase ani, marcați de conflictele cu Meghan, au umbrit aceste realizări.

Meghan Markle a vorbit despre relația sa ruptă cu tatăl ei în timpul interviului din 2021 cu Oprah Winfrey. „Mă întristează foarte mult”, a spus Meghan. „Mi-am pierdut tatăl. Am pierdut un copil. Aproape că mi-am pierdut numele. Dar sunt încă în picioare”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.