Sunt de 40 de ani împreună și au spus nu căsătoriei. Goldie Hawn dezvăluie secretul din spatele poveștii de iubire cu Kurt Russell

Goldie Hawn a dezvăluit secretul frumoasei sale relații cu actorul Kurt Russell. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru decenii.

„Trebuie să faci sex bun”, a spus Goldie, la Gala Love-In, potrivit unui E! News.

„Pentru că sexul conectează și creează mai multă apartenență. Cuplurile care au relații sexuale sănătoase, de obicei, rezistă mult mai mult. Și nu este vorba doar de actul în sine, ci de căldura și intimitatea pe care le generează”, a continuat ea.

Goldie a adăugat glumind: „Trebuie să fiți drăguți unul cu celălalat în astfel de ocazii”.

Goldie Hawn, relaxată și fără inhibiții la plajă. Actrița are 78 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în costum de baie

Hawn a punctat și un lucru esențial de care mulți nu țin cont, și anume că partenerii dintr-un cuplu nu sunt întotdeauna de acord, iar asta e perfect în regulă. 

„Știi că nu sunteți aceeași persoană. Adesea nu gândiți la fel. Și trebuie să accepți asta, dar în același timp să-ți pui și întrebările: 'Ne distrăm? Este ceea ce vrem să facem cu adevărat? Râdem împreună? Împărtășim anumite lucruri?'. Nu trebuie să împărțiți chiar totul”.

Vedeta de 78 de ani a mai sugerat că oamenii ar trebui să rămână realiști cu privire la așteptările lor într-o relație.

„Avem multe așteptări, cred, în jurul relațiilor, dar trebuie să-ți placă persoana cu adevărat. Este foarte important”, a mai spus ea.

Kurt Russell: Îmi place că ne-am cunoscut și încă o facem

La rândul său, Kurt a împărtășit sfatul său cu privire la construirea unui parteneriat puternic.

„Cred că majoritatea oamenilor care sunt împreună de mult timp au în comun un lucru”, a declarat Russell pentru E!News, la gala din Beverly Hills. „Și anume că, după atâția ani împreună, veți fi experimentat aproape tot ce era de experimentat împreună și veți înțelege toate suișurile și coborâșurile, tot ce înseamnă ele”.

Îmi place că ne-am cunoscut și încă o facem. Încă ne place să fim împreună”, a încheiat actorul.

Actrița câștigătoare a Oscarului și starul din „The Hateful Eight”, în vârstă de 73 de ani, formează un cuplu încă din 1983 și au împreună un băiat, Wyatt Russell (38 de ani). Goldie mai are doi copii din relația cu fostul ei soț Bill Hudson, actorii Kate și Oliver Hudson. La rândul său, Kurt are un fiu, Boston,l (44 de ani), cu fosta sa soție Season Hubley.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.