Se iubesc de 10 ani, sunt căsătoriți de 4, dar abia acum au descoperit un lucru comun din trecutul lor: "A fost hilar și supranatural"

Doi tineri, căsătoriți de patru ani și într-o relație de aproape 10, au făcut o descoperire care i-a uimit și i-a bucurat. Natalie DeLaere și soțul ei, Colin, au acum o poveste de spus și nepoților.

Natalie le-a povestit celor de la People cum a fost să descopere că bărbatul pe care l-a cunoscut la peste 400 km distanță de casă a locuit ani întregi la nici 5 km de ea. Când soacra ei a venit în vizită cu câteva din fotografiile din copilăria lui Colin, Natalie a rămas pur și simplu cu gura căscată. În unele dintre acele fotografii era și ea.

Citește și: Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Natalie și Colin sunt ambii din Fresno, California, dar nu s-au întâlnit până în facultate. Sau, cel puțin, așa credeau ei. "Am fost la școli diferite. Le-aș considera chiar școli rivale. Amândoi am decis să practicăm sporturi la o facultate din sudul Californiei și am ajuns acolo după ce am terminat liceu, la aproape 500 km de casă. Ne-am întâlnit acolo și ne-am conectat imediat. După ce am început să vorbim, am descoperit că părinții noștri locuiau la mai puțin de 5 km distanță unul de celălalt și că aveau mai mulți prieteni comuni", a povestit Natalie. "Ce lume mică!" - s-au gândit ei.

Pozele aduse de soacra tinerei au adăugat un detaliu un plus în povestea de iubire a lui Natalie și Colin

Citește și: O femeie de 33 de ani a descoperit din întâmplare, în pozele de vacanță, că soțul o înșela. Bărbatul era mult prea apropiat de bonă

Recent, mama lui Colin i-a vizitat pe cei doi și a adus câteva obiecte găsite în podul casei. "Soacra mea a venit cu un bagaj plin cu lucruri din copilăria soțului meu, premii, poze. M-am apucat să mă uit prin ele și atunci am observat poza lui de la grădiniță". Curioasă cum arăta soțul ei la acea vârstă, Natalie a luat poza și a început să o cerceteze. A fost șocată să vadă o față familiară lângă el - a ei! Cei doi nu aveau idee că fuseseră în aceeași clasă la grădiniță, cu atât mai puțin că au stat unul lângă celălalt când au făcut poza cu toată clasa.

Natalie și Colin, la grădiniță / Foto: captură video TikTok Natalie DeLaere

"Sincer, a fost hilar și supranatural. Nu ne vine să credem că ne-a luat patru ani de căsnicie să descoperim asta. Am crezut tot timpul că ne-am întâlnit prima dată când aveam 18 ani, dar, de fapt, s-a întâmplat când eram copii. Soțul meu nu avea nici 4 ani atunci. Era mai mic decât restul clasei", a mai spus blonda.

Nu doar cei doi au fost surprinși de ce au descoperit. Și familiile lor au fost încântate de această întâmplare. "Familiile noastre tot vorbesc despre cât de ciudat era nu doar că am fost colegi de grădiniță, ci și că stăteam unul lângă celălalt la poza de clasă. Dumnezeu ne-a lăsat să găsim această poză după câțiva ani de mariaj pentru a ne bucura și a avea o poveste de spus. Ne-am îndrăgostit atât de repede unul de altul și am început să ne proiectăm viitorul împreună. Viața noastră e mai bună decât mi-aș fi putut imagina vreodată. E ciudat că a fost nevoie să plecăm la facultate pentru a-mi întâlni dragostea vieții, care, întâmplător, locuia la câțiva pași distanță. Și, pe deasupra, să aflăm că am fost colegi de grădiniță. Îi dă poveștii o semnificație și mai aparte și te face să crezi că sufletele pereche sunt conectate mere", a mai spus Natalie în discuția cu People.

Citește și: O fată de 18 ani a avut parte de șocul vieții sale când s-a uitat în albumul foto al iubitului ei. Povestea a devenit virală pe TikTok

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.