Salvarea lui Irinel Columbeanu ar putea veni chiar de la iubitul fostei soții. Ce s-a oferit să facă Mr. Pink pentru fostul milionar

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns la un azil i-a surprins pe mulți. În urmă cu câțiva ani, acesta era milionar în euro, dar acum nu-și mai putea permite să plătească o chirie. Un apropiat care deține un cămin de îngrijire în Snagov i-a întins o mână, iar Columbeanu a acceptat să se mute. Nu a primit încă nicio pensie până acum, dar chiar și când o va avea, cel mai probabil nu-i va ajunge să-și plătească toate cheltuielile de la azil. Tocmai de aceea, salvarea fostului afacerist ar putea veni de unde nu s-ar fi așteptat, de la Mr. Pink, actualul partener al fostei lui soții, Monica Gabor.

Citește și: Era milionar, acum e la sapă de lemn. Irinel Columbeanu nu-și poate plăti nici azilul: “N-am cum să-l țin la infinit fără bani”

Monica a fost criticată pe rețelele sociale că nu i-a sărit în ajutor lui Irinel și "a permis" ca acesta să ajungă la un centru de îngrijire. Cu toate acestea, ea ar fi făcut în liniște niște lucruri care l-ar putea ajuta nespus pe fostul ei soț. Mai precis, actualul ei partener, Mr. Pink, alături de care și locuiește de ani buni în SUA, ar fi dispus să-l aducă și pe Columbeanu în America și, mai mult, să achite și cheltuielile de întreținere la un azil acolo.

Conform cancan.ro, care citează un apropiat al lui Irinel, acesta ar fi primit un telefon de la Mr. Pink. “I-a spus că, dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

De cinci ani, Irina, unicul copil al lui Irinel Columbeanu, a plecat să locuiască alături de mama ei, Monica, în Malibu. Acolo, adolescenta a înflorit: e printre cei mai buni elevi de la liceul ei, are permis de conducere și se descurcă să fie independentă, are o mulțime de activități extrașcolare, bine văzute pentru portofoliul ei de viitoare studentă, are planuri mari pentru cariera ei și chiar a făcut și prima sumă frumoasă de bani din vânzarea unor tablouri.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.