Reprezentant al lui Brad Pitt, după ce două femei au picat în plasa unor escroci care se dădeau drept actorul: „Este îngrozitor”

Reprezentantul lui Brad Pitt a reacționat după ce mai multe persoane au fost arestate după ce s-au dat drept celebrul actor pentru a obține bani de la femei prin intermediul rețelelor sociale. Anul trecut, o româncă a fost înșelată în același mod.

Într-o declarație pentru People, unul dintre purtătorii de cuvânt ai lui Brad Pitt a subliniat că acesta nu are conturi oficiale pe social media: „Este îngrozitor că escrocii profită de legătura puternică dintre fani și celebrități, iar acesta este un avertisment important să nu răspundeți la mesajele primite pe rețelele sociale, mai ales dacă sunt venite din partea vedetelor care nu sunt prezente pe social media”.

Citește și: Angelina Jolie, toată un zâmbet, la cumpărături cu fiica ei cea mică, Vivienne. Puștoaica e superbă și posedă o naturalețe cuceritoare

Ministerul de Interne al Spaniei a anunțat pe 23 septembrie că cinci persoane au fost arestate și mai multe sunt cercetate în legătură cu o „organizație criminală” care ar fi obținut peste 350.000 de dolari de la două femei. Escrocii, au spus autoritățile, s-au dat drept Brad Pitt pentru a obține bani de la fanii săi.

Conform comunicatului de presă, autoritățile au declarat că escrocii le-au trimis mesaje victimelor pretinzând că sunt Pitt, promițându-le o relație romantică în viitor. După ce au câștigat încrederea victimelor, presupușii escroci le-au cerut să transfere bani pentru a investi în diverse proiecte cu el.

Citește și: Medic estetician, despre frumusețea Angelinei Jolie: „Femeile o iubesc, dar nu știu de ce!” Detaliul pe care nu-l va putea schimba

Anul trecut, o româncă de 62 de ani stabilită în Spania a afirmat că a depus plângere la poliţie după ce şi-a dat seama că a fost înşelată cu peste 1.000 de euro de un fals Brad Pitt.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.