Prințesa Martha Louise și controversatul ei soț, paradă de declarații de iubire, după luna de miere: "Meriți tot ce e mai bun în viață"

Prințesa Martha Louise a Norvegiei a fost dusă într-o lună de miere surpriză în Turcia de către noul ei soț, șamanul Durek Verrett, la câteva săptămâni de la controversata lor nuntă. 

Cei doi, care susțin că s-au întâlnit prima dată în vremuri străvechi, s-au căsătorit într-o ceremonie grandioasă în Geiranger, Norvegia, în august, în fața a 350 de invitați. Relația lor a fost mereu învăluită în controverse, în special din cauza opiniilor lui Durek, printre care și cea că nefericirea cauzează cancerul la copii, notează Daily Mail.

Citește și: Prințesa Marie Louise a Norvegiei renunță la toate îndatoririle regale pentru iubire. Acum câteva luni s-a logodit cu un șaman american

Prințesa Martha Louise a Norvegiei, cu soțul în luna de miere / Foto: Instagram

La aproape două luni de la nuntă, cuplul pare mai unit ca oricând. Șamanul american în vârstă de 49 de ani a răsfățat-o pe noua sa soție cu un sejur în Turcia, unde a închiriat o vilă cu piscină, în Bodrum, lângă mare.

Imaginile postate de Verrett pe contul lui de Instagram îl arată pe el și pe Martha dansând și relaxându-se la piscină. Declarațiile de dragoste au curs din ambele părți

„După nunta noastră uluitoare, plină de iubire și cu adevărat fascinantă, împărtășită cu cei mai frumoși, creativi și inspiraționali membri ai familiei și prieteni, mi-am răsfățat iubita soție cu o lună de miere surpriză – una creată pentru cele mai pure inimi. Am călătorit într-un paradis unde mi-am petrecut primii ani, înconjurați de spiritul iubitor și hrănitor al bogatei culturi turcești. Fiecare moment a fost conceput pentru a o face pe soția mea să se simtă iubită și îngrijită, așa cum ea îngrijește cu atâta dăruire pe cei din jurul ei. Iubirea mea, acesta este doar începutul. Urmează atât de multe altele”, a scris soțul prințesei pe Instagram.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei, cu soțul în luna de miere / Foto: Instagram

Martha Louise, care a renunțat la familia regală și la titlul oficial pentru a se căsătorit cu Durek, deși era a patra în succesiunea la tron, a lăsat un comentariu plin de laude la adresa soțului ei. „A fost o lună de miere magică. Cea mai bună de până acum. Și mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Îți mulțumesc atât de mult pentru această aventură minunată, dragule... A fost un vis împlinit", a scris ea.

"Dragostea mea, meriți tot ce e mai bun în viață. Îmi voi petrece întreaga viață căutând modalități de a te face fericită", a venit răspunsul șamanului la mesajul soției lui.

Prințesa Norvegiei și șamanul american sunt împreună din 2019

Fiica regelui Harald a anunţat oficial în mai 2019 că formează un cuplu cu Durek Verrett, cunoscut şi sub numele de "Şamanul Durek".

Adeptă a "terapiilor alternative", Martha Louise este considerată în ţara ei o persoană excentrică. Ea pretinde că poate să comunice cu îngerii, un dar pe care încearcă să îl facă cunoscut prin intermediul unor cursuri şi al unor cărţi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Originar din Statele Unite, Durek Verrett a devenit celebru în calitate de şaman al starurilor, oferindu-şi serviciile mai multor celebrităţi, inclusiv actrițelor Gwyneth Paltrow și Nina Dobrev. Mama acestuia are origini norvegiene și indiene, iar tatăl său are origini haitiene. Inițial a pornit ca model și a apărut în show-uri tv pentru o perioadă scurtă, dar celebritatea a cunoscut-o după ce a intrat în șamanism și a început să se învârte în cercuri mondene. Acesta pretinde că demistifică spiritualitatea și o face de înțeles atât pentru cei avansați spiritual, cât și pentru 

Relaţia dintre prinţesa Martha Louise şi Durek Verrett a început în 2019 și a fost atent urmărită de mass-media din Norvegia. Prinţesa a fost acuzată că amestecă afacerile şi chestiunile regale cu cele private, atunci când a promovat un turneu de conferinţe sub titulatura "The Princess and the Shaman" ("Prinţesa şi Şamanul"). 

Citește și: Fostul bodyguard al lui Meghan Markle, după ce a fost acuzată că e o „dictatoare pe tocuri”: „Îmi pare rău pentru ea”

Citește și: Meghan Markle, în centrul unui scandal: „O dictatoare care îi îngrozește pe angajați, a făcut să plângă bărbați în toată firea!”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.