Pamela Anderson s-a confruntat cu depresia ani de zile. Discursul emoționant ținut de actriță când a primit premiul Golden Eye

Pamela Anderson, cunoscută pentru rolul său iconic în serialul „Baywatch”, a avut un discurs emoționant la Festivalul de Film de la Zurich, unde a primit premiul Golden Eye. Actrița în vârstă de 57 de ani a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia timp de „câteva decenii” și a vorbit deschis despre dificultățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale, precum și despre revenirea recentă în lumina reflectoarelor.

Pamela Anderson a fost prezentă la festival pentru a-și promova noul film, „The Last Showgirl”, și pentru a primi distincția Golden Eye. În fața publicului, actrița și-a deschis sufletul, vorbind despre călătoria ei emoțională și profesională.

„Sunt fericită că sunt aici, în acest moment, pentru că, cred că am avut depresie de câteva decenii”, a spus ea, adăugând că nu se aștepta niciodată să fie pe scenă și să primească un astfel de premiu. „Nu m-am gândit niciodată că voi fi pe scenă, primind un astfel de premiu. Vreau doar să lucrez în continuare. Sunt încântată să fac mai mult”, a recunoscut ea cu sinceritate.

Citește și: Ce spune Pamela Anderson despre viața ei amoroasă, după 6 mariaje eșuate: "Cu siguranță sunt mult mai fericită acum"

Actrița a menționat că renașterea carierei sale a început cu documentarul „Pamela, a Love Story”, lansat în 2023, alături de memoriile sale „Love, Pamela”. Aceste două proiecte au reprezentat puncte de cotitură în viața ei, ajutând-o să își redescopere talentul și să își reafirme poziția în industria de divertisment.

„Ryan [White] a făcut acel documentar și așa m-a văzut Gia. Întotdeauna am știut că sunt capabilă de mai mult”, a declarat Pamela, adăugând că a fost mereu conștientă de potențialul ei artistic.

Pamela a reflectat, de asemenea, asupra statutului ei de icon al culturii pop, subliniind că această faimă a fost atât o binecuvântare, cât și un blestem. „Este grozav să faci parte din cultura pop, dar este în același timp o binecuvântare și un blestem. Oamenii se îndrăgostesc de tine din cauza unui costum de baie. A durat mult, dar sunt aici”, a spus ea, referindu-se la notorietatea obținută datorită rolului său din „Baywatch”.

În discursul său, Pamela a vorbit despre copilăria ei modestă din Columbia Britanică, menționând influența pe care bunicul ei finlandez a avut-o asupra visurilor sale. „Mi-a încurajat cu adevărat imaginația. M-a făcut să realizez că nu ești doar o extensie a părinților tăi sau a orășelului în care ai crescut”, a spus ea.

Citește și: Pamela Anderson spune că oamenii nu au plăcut-o niciodată înainte ca ea să renunțe la machiaj: "Cine era acel personaj?"

Pamela a descris și cum, atunci când a crescut pe o insulă, ideea de a pleca era considerată ceva ieșit din comun, iar cei care îndrăzneau să părăsească locul natal deveneau subiectul bârfelor.

Referindu-se la noul său rol din "The Last Showgirl", Pamela a mărturisit că acest proiect a avut o importanță crucială pentru ea, considerându-l o adevărată provocare și o oportunitate de a-și canaliza experiențele de viață într-un mod constructiv.

„Nu cred că aș fi putut juca acest personaj dacă nu aș fi avut viața pe care o aveam, așa că a meritat. Dacă pot continua să lucrez și să folosesc aceste lupte și provocări… mă voi simți binecuvântată”, a spus ea.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.