O tânără susține că nu-și găsește un iubit pentru că este prea frumoasă: „Bărbații nu au curaj să se apropie de mine!”

O influenceriță de pe TikTok a stârnit controverse după ce a dezvăluit că îi este greu să iasă la întâlniri, deoarece frumusețea ei răvășitoare îi pune pe fugă pe bărbați.

Michelle Peint, o tânără din Chile, a adunat mai bine de 270.000 de urmăritori pe TikTok, iar videoclipurile postate de ea adună milioane de vizualizări. Recent, ea a stârnit controverse după ce a dezvăluit că îi este greu să găsească bărbatul potrivit.

„Vreau să vorbesc despre cât de greu îmi este să găsesc un partener pentru că sunt frumoasă”, a spus ea în cadrul unui videoclip pe care l-a numit „Blestemul de a fi frumoasă”, acesta fiind văzut de peste 19 milioane de ori.

@michellepeint Reflexión antes de dormir 💤 #mujereslindas #mujereshermosasdetiktok #tiktokviral #chile🇨🇱 #venezuela🇻🇪 #colombia #paratichile ♬ sonido original - Michelle Peint

Citește și: Fiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Peint (@michellepeint)

„Este foarte dificil ca un bărbat să se apropie de mine și să-mi vorbească”,a mai spus ea, adăugând: „La un moment dat, am îndrăznit să întreb un bărbat de ce nu se apropie de mine, dacă mă place sau dacă i-am atras atenția. Mi-a spus că par super inabordabilă”, a mai explicat ea.

Tânăra a subliniat, de asemenea, că mulți oameni sunt de părere că este asaltată de mesaje din partea bărbaților și că ar putea să iasă la întâlniri în fiecare zi, însă realitatea este că singura persoană cu care vorbește pe WhatsApp este mama ei.

„Când un bărbat se apropie de mine este prea timid. Foarte, foarte timid. Aproape că are emoții să-mi vorbească”, a mai declarat tânăra care este de părere că femeilor frumoase le este mult mai greu să găsească un partener.

Citește și: Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

Astfel, ea a făcut un apel către toți bărbații și i-a încurajat să aibă încredere în ei și să abordeze fetele care le-au atras atenția, fără să țină cont de frumusețea lor.

„Dacă o femeie vă respinge e în regulă, măcar știți că ați încercat. Nu vă lăsați copleșiți de aparențe!”, a mai declarat ea.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.