O femeie și-a amenințat soțul că-l va lăsa să doarmă afară. Obiceiul bărbatului care o scoate din minți: „Este egoist”

O femeie a ajuns să-și amenințe soțul că-l va lăsa să doarmă afară din cauza unui obicei pe care ea îl consideră extrem de egoist. Bărbatul refuză să ia o cheie cu el atunci când iese seara cu băieții, preferând să o trezească la ore târzii pentru a-i deschide ușa.

Frustrată, femeia a povestit în mediul online că soțul său iese regulat cu prietenii lui după serviciu și insistă să lase ușa din spate descuiată pentru a putea intra când se întoarce. „Nu înțeleg de ce nu poate să ia o cheie cu el”, a scris ea indignată. În ciuda rugăminților ei, bărbatul continuă să o trezească în miez de noapte, sunând la ușă și bătând insistent.

Citește și: O tânără are o relație cu un bărbat de 64 de ani, mai în vârstă chiar și decât mama ei: „Oamenii ne privesc ciudat când ne sărutăm!”

Cuplul are trei copii împreună, dintre care unul este bebeluș, iar femeia nu se simte confortabil să lase ușa deschisă din motive de siguranță.

„Chiar dacă aș fi doar eu în casă, nu aș vrea să las ușa deschisă”, a explicat ea. De asemenea, femeia a subliniat că a fost nevoită să suporte trezirile nocturne, care probabil deranjează și vecinii, și că soțul ei nu înțelege impactul acțiunilor sale asupra familiei.

Citește și: Iubitul ei și-a înscenat propria moarte pentru a pune capăt relației: „Spunea că sunt prea lipicioasă”

În secțiunea de comentarii, mulți utilizatori i-au oferit sprijin femeii: „Trebuie să înțeleagă că serile sale foarte târzii au un impact negativ asupra altor oameni. Tu nu exagerezi cu nimic”, a scris unul dintre ei. Un alt utilizator a adăugat: „De ce nu poate lua o cheie cu el??? Bizar!”. O altă persoană a fost și mai directă: „Aș refuza să las ușa deschisă și aș refuza să-i răspund atunci când ajunge acasă!”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.